Jump to content

Photo
- - - - -

Addon can not display properly


  • Please log in to reply
11 replies to this topic
dirkkmm
dirkkmm

    Lance Corporal

  • Members
  • 54 posts

#1

Posted 08 March 2010 - 11:11

Addon will disapear as adding to game and will not display again.
what is the reason??

ProfTournesol
ProfTournesol

    Lieutenant Colonel

  • Members
  • 8435 posts
  • LocationParis, France

#2

Posted 08 March 2010 - 11:21

Which addons ?

dirkkmm
dirkkmm

    Lance Corporal

  • Members
  • 54 posts

#3

Posted 08 March 2010 - 11:33

[quote name='ProfTournesol']Which addons ?[/QUO]

i understand Addon as mod

ProfTournesol
ProfTournesol

    Lieutenant Colonel

  • Members
  • 8435 posts
  • LocationParis, France

#4

Posted 08 March 2010 - 11:35

Which mods ?

Edit : i'm not trolling, i only want you to explain which mods you cannot load, so that we can help you.

Edited by ProfTournesol, 08 March 2010 - 16:21.


Spender
Spender

    Banned

  • 63 posts

#5

Posted 08 March 2010 - 18:41

Did you use Google translation? Try babelfish instead... http://babelfish.yahoo.com/

I had once the problem that addons ingame vanished into nothing the minute they were hit by something. I found out the .rar file must have been corrupted or something, because the Geometry LOD was missing. Downloading it again solved it.

dirkkmm
dirkkmm

    Lance Corporal

  • Members
  • 54 posts

#6

Posted 09 March 2010 - 01:47

Which mods ?

Edit : i'm not trolling, i only want you to explain which mods you cannot load, so that we can help you.


the mod that I made by O2 cannot display properbly.
the mod can load but can not display

---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------

Did you use Google translation? Try babelfish instead... http://babelfish.yahoo.com/

I had once the problem that addons ingame vanished into nothing the minute they were hit by something. I found out the .rar file must have been corrupted or something, because the Geometry LOD was missing. Downloading it again solved it.


but my addons hit nothing

ProfTournesol
ProfTournesol

    Lieutenant Colonel

  • Members
  • 8435 posts
  • LocationParis, France

#7

Posted 09 March 2010 - 08:17

Post the config.cpp here.

Spender
Spender

    Banned

  • 63 posts

#8

Posted 09 March 2010 - 09:39

Please try to be more specific...I know you made an addon:

- Is it invisible ingame?

- Is it visible but not "solid", you can just pass right trought it?

- Is it not able to shoot?

dirkkmm
dirkkmm

    Lance Corporal

  • Members
  • 54 posts

#9

Posted 10 March 2010 - 01:28

Please try to be more specific...I know you made an addon:

- Is it invisible ingame?

- Is it visible but not "solid", you can just pass right trought it?

- Is it not able to shoot?


it is visible in the beginning,but will sink down and disapear

i don't know if it is able to shoot ,i will have to try

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

Post the config.cpp here.


"class slp" is the mod of mine

the following is my config.cpp:

class Civilian2:Civilian
{
displayName="$STR_DN_MAN2";
model="MC civil2";
};

class Civilian3:Civilian
{
displayName="$STR_DN_MAN3";
model="MC civil3";
};

class slp:Civilian
{
displayName="slp";
model="slp_ODOL.p3d";
};

class Soldier:Man
{
vehicleClass="";
displayName="$STR_DN_SOLDIER";
nameSound="soldier";
weaponSlots="1 + 16 + 2 * 4096 + 10 * 256";
accuracy=0.6;
type=0;
threat[]={1,0.05,0.05};
};

ProfTournesol
ProfTournesol

    Lieutenant Colonel

  • Members
  • 8435 posts
  • LocationParis, France

#10

Posted 10 March 2010 - 09:00

Ok, so you've modified the main config.bin which isn't a good idea at all. You must create a small config.cpp file only for your model. Moreover, it means that you haven't made a config model for your model. And last, i think there is a main geometry lod problem with the model, which is very often the case if the model was a binarized model that you unbinarized with ODOL Explorer, because ODOLEX screws geometry.

The easiest way would be to upload your work somewhere and let us look inside.

dirkkmm
dirkkmm

    Lance Corporal

  • Members
  • 54 posts

#11

Posted 10 March 2010 - 12:30

Ok, so you've modified the main config.bin which isn't a good idea at all. You must create a small config.cpp file only for your model. Moreover, it means that you haven't made a config model for your model. And last, i think there is a main geometry lod problem with the model, which is very often the case if the model was a binarized model that you unbinarized with ODOL Explorer, because ODOLEX screws geometry.

The easiest way would be to upload your work somewhere and let us look inside.


I found that some original p3d files made by BIS can not too display properbly,
such as radio.p3d.

dirkkmm
dirkkmm

    Lance Corporal

  • Members
  • 54 posts

#12

Posted 31 March 2010 - 06:36

i figure out the reason myself. it is because that i set the mass of the model
to 200kg.so the addon will sink down