Jump to content

Photo
- - - - -

Missing String!!!.........??


  • Please log in to reply
11 replies to this topic
Thread Starter
wesker2009
wesker2009

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

  • Joined: 21-June 2009

Posted 21 June 2009 - 17:12 #1

Ok, everytime I try to run the autorun to install the game it comes up with this, any suggestions:

C:\Users\MattJ\Pictures

Not sure if that picture showed up, but anyway all the options on the autorun install menu are greyed out, with each box containing the words
'Missing String!!!', my only option is to quit or go to the website.]

Any ideas would be most helpful

Cheers,

Matt J

MehMan
MehMan

    Chief Warrant Officer

  • Members
  • 3243 posts

  • Joined: 02-November 2006

Posted 21 June 2009 - 17:31 #2

Where'd you get the game from?
Click here
Spoiler

simonfitba
simonfitba

    Private First Class

  • Members
  • 29 posts

  • Joined: 13-February 2006

Posted 24 June 2009 - 10:47 #3

I get this too. Can't launch game "arma needs to close" and it says "missing string" when I try to uninstall.

moosenoodles
moosenoodles

    Staff Sergeant

  • Members
  • 250 posts

  • Joined: 13-February 2006

Posted 24 June 2009 - 11:52 #4

you normaly get errors with missing option choices, or no text or missing string text due to bad language files. Could be a mix of that and something else.

simonfitba
simonfitba

    Private First Class

  • Members
  • 29 posts

  • Joined: 13-February 2006

Posted 24 June 2009 - 16:55 #5

I get this too. Can't launch game "arma needs to close" and it says "missing string" when I try to uninstall.


Patch to 1.02 fixed it.

N3M0
N3M0

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

  • Joined: 10-August 2009

Posted 10 August 2009 - 17:36 #6

I too get the error message "!!!MISSING STRING" when trying to install this game.

Does anyone know how to correct this problem?

FlipKing25
FlipKing25

    Private

  • Members
  • 9 posts

  • Joined: 14-July 2009

Posted 07 March 2010 - 03:15 #7

I too just got that message. Kinda pissed... Help me BI, dammit...
Please and thank you.

Ploddit
Ploddit

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

  • Joined: 14-March 2010

Posted 14 March 2010 - 11:10 #8

Same story here:

DVD on Vista 32, when i switch on my PC Missing string pops up.

Alex72
Alex72

    Moderator

  • 5101 posts

  • Joined: 25-February 2008

Posted 14 March 2010 - 20:26 #9

You patched to 1.05?
Posted Image

Suckiearma player
Suckiearma player

    Rookie

  • Members
  • 3 posts

  • Joined: 25-April 2011

Posted 25 April 2011 - 02:35 #10

Ok im tryin to uninstall the arma2 OA. I have no icons for it and when i eject the cd then reinsert it i click uninstall on the prompt. It then loads for a second and then a message thing pops up and says "Missing String". WHAT DO I DO!?!?!?!?!:confused: i need to reinstall it because it dosent work for me.

vohk
vohk

    Sergeant

  • Members
  • 119 posts

  • Joined: 30-June 2010

Posted 25 April 2011 - 06:39 #11

Go to 'Control Panel', find 'Programs and Features' (Win7) or 'Add or Remove Programs', find Arma2:OA, uninstall.

@ST
@ST

    Master Sergeant

  • Members
  • 666 posts

  • Joined: 03-February 2010

Posted 25 April 2011 - 11:15 #12

If that doesn´t work either you can always uninstall manually;
just make sure you clean up your HD and registry thoroughly afterwards.
bang one, bang ´em all