Jump to content

Photo
- - - - -

Cant connect to servers


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 someguywho

someguywho

    Staff Sergeant

  • Members
  • 320 posts

Posted 27 April 2012 - 05:16 PM

I have a problem. Every time I try to join it says an addon is not signed by a key on this server which would be simple enough to solve by deleting it maybe accept it isn't there. In fact it doesn't exist on my PC at all. I've tried reinstalling arma but nothing. Also I cant redownload it as its something I made and then got rid of and don't even have the source file for. How screwed am I?

#2 SpringSomFan

SpringSomFan

    Rookie

  • Members
  • 3 posts

Posted 27 April 2012 - 06:49 PM

My friend has this error too, a solution would be greatly appreciated.

#3 Dirty Haz

Dirty Haz

    Master Sergeant

  • Members
  • 610 posts

Posted 27 April 2012 - 08:34 PM

You must remove all AddOns / mods you have if it says that and not your keys as that is for servers allowing them.

HAZ

#4 someguywho

someguywho

    Staff Sergeant

  • Members
  • 320 posts

Posted 27 April 2012 - 08:45 PM

You must remove all AddOns / mods you have if it says that and not your keys as that is for servers allowing them.

HAZ


Tried that. With no mods or addons at all and a fresh install yet it still says it :/

#5 Dirty Haz

Dirty Haz

    Master Sergeant

  • Members
  • 610 posts

Posted 27 April 2012 - 09:38 PM

Can you post a screenshot of whats inside your ARMA II folder pls and what is in your target line.

HAZ

#6 Overlord

Overlord

    Staff Sergeant

  • Members
  • 384 posts

Posted 27 April 2012 - 09:49 PM

Or you are missing a required addon for server...
I'm Norwegian, what's your excuse?
Posted Image

#7 someguywho

someguywho

    Staff Sergeant

  • Members
  • 320 posts

Posted 27 April 2012 - 09:53 PM

Can you post a screenshot of whats inside your ARMA II folder pls and what is in your target line.

HAZ


Well this is the error: http://i307.photobuc...22-41-36-30.jpg

And this is the completely fresh addons folder as you can see no SGW_faces in the S's: http://i307.photobuc...ho/Untitled.png

And the target line: http://i307.photobuc...o/Untitled1.png


:EDIT:

Or you are missing a required addon for server...

Well in this case its the one of the Dayz servers with the right addons (can't get on any of them) but even with no addons at all I can only get on a very small number which I guess don't check.

:EDIT of EDIT:
I have found the file. For some reason it didn't show up before in searches but I found it in: C:\Users\Someguywho\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\Addons

It was the only file there and I have no idea how or why it was there but its gone now, problem solved.

Edited by someguywho, 27 April 2012 - 10:47 PM.


#8 Overlord

Overlord

    Staff Sergeant

  • Members
  • 384 posts

Posted 28 April 2012 - 07:03 PM

[quote name='someguywho']Well this is the error: http://i307.photobuc...22-41-36-30.jpg/QUOTE]
Is just the error too. The actual server don't accept sgw_faces. Remove it from your addons or ask/add it to server keys, then all will be allright.
I'm Norwegian, what's your excuse?
Posted Image