Jump to content

Photo
- - - - -

Linux server beta, installed but not showing on server.


  • Please log in to reply
4 replies to this topic
Thread Starter
Contra
Contra

    Private First Class

  • Members
  • 21 posts

  • Joined: 11-July 2011

Posted 23 April 2012 - 17:53 #1

Hi,

Ive got a linux dedi, now I've installed the beta build(http://forums.bistud...beta-1-60-87589), copy over and extract. Then ran install and it installed without problems.

When I go to run my server, its still on 1.60 not 1.60.87589. Do I need to add (-beta) or some other command to run the server ? did I miss anything ?

mattchicago
mattchicago

    Corporal

  • Members
  • 69 posts

  • Joined: 21-February 2011

Posted 24 April 2012 - 10:45 #2

did you upload the game files as well? from you're arma2 folder not just the server files? did you unblock the ports?
Respectfully
Matthew Nalett
Chicago Music Promotions

Ravelux
Ravelux

    Rookie

  • Members
  • 3 posts

  • Joined: 06-August 2012

Posted 07 August 2012 - 06:15 #3

I also have the same problem. I posted in details here what I did.

pchaxor
pchaxor

    Banned

  • 334 posts

  • Joined: 14-January 2007

Posted 07 August 2012 - 13:09 #4

check the log files in the game dir. they usually tell why.
With watchdog the server will keep trying to restart so it may appear that it is running when it is not.

You also realize that v1.60 is no longer being used by the large majority of clients correct?

Edited by pchaxor, 07 August 2012 - 13:13.

OS: Windows 7 Ultimate 64b
MainBoard: Asus P5QL-EPU
Memory: 4GB Corsair Dominator @ 1066
CPU: Intel C2Duo E8400 3gHz (3.6oc)
HDD: (2) WDC WD1500ADFD-00NLR1
Video: Evga NVIDIA 465 SC
Display: Sceptre 22"
HeadTracking: TrackIR4

Ravelux
Ravelux

    Rookie

  • Members
  • 3 posts

  • Joined: 06-August 2012

Posted 07 August 2012 - 17:30 #5

So, ich hab mich mal eben auf den Server verbunden:

cat log.2302.txt Result
WATCHDOG (9516): [Tue Aug 7 19:16:50 CEST 2012] Starting server (port 2302)...
Warning Message: No entry '.\ArmA2OA.cfg.3D_Performance'.
Warning Message: '/' is not a value
Warning Message: No entry '.\ArmA2OA.cfg.adapter'.
Warning Message: '/' is not a value
Warning Message: No entry '.\ArmA2OA.cfg.Resolution_Bpp'.
Warning Message: '/' is not a value
No entry '.\ArmA2OA.cfg.3D_Performance'.
19:16:56 Dedicated host created.
19:16:56 BattlEye Server: Initialized (v1.126)
19:16:56 Host identity created.