Jump to content

Photo
- - - - -

Problem with custom faces defined in the main config.bin


  • Please log in to reply
2 replies to this topic
ProfTournesol
ProfTournesol

    Lieutenant Colonel

  • Members
  • 8435 posts
  • LocationParis, France

#1

Posted 07 April 2012 - 21:00

Hi all,

well, i'm trying to use some custom faces. So, i made a custom cfgfaces in a custom pbo, and modified the main config.bin in the cfgworlds section, by replacing the faces in the "class east" section of it, under soldiers names, like :

class TimofeiProdunov
	{
		name="Timofei Produnov";
		face="[COLOR="#FF0000"]myFace[/COLOR]";
		glasses="Sunglasses";
		speaker="Peter";
		pitch=1;
		description="";
	};

Where "myFace" has been defined in the cfgfaces.

So, the problem is : once in a while, the custom face switches with a default face (the one that shows in Oxygen, the guy with a beard), then switches back to normal etc. That's bloody annoying !

Any idea on how to solve this ?

Thanks for reading, anyway ;)

EDIT : same problem in OFP or CWA.

Edited by ProfTournesol, 08 April 2012 - 10:17.


sanctuary
sanctuary

    First Lieutenant

  • Members
  • 5163 posts

#2

Posted 08 April 2012 - 23:43

That "switch" you're mentionning, could it be a lod change hinting at a problem with some named selection in a specific lod ?

It's possible that for the affected lod that the head is not correctly assigned to the named selection and so using whatever face is used in O2, happen sometime even when visually it's not obvious something is wrong, redefine the selection related to the head in every lods like this just to be sure

ProfTournesol
ProfTournesol

    Lieutenant Colonel

  • Members
  • 8435 posts
  • LocationParis, France

#3

Posted 09 April 2012 - 02:05

Yes, that sounds very logical. I did check but i think i'll check again. Thanks a lot for the answer.