Jump to content

Photo
- - - - -

Problem with Creating PBO


  • Please log in to reply
2 replies to this topic
Thread Starter
J. Schmidt
J. Schmidt

    Staff Sergeant

  • Members
  • 307 posts
  • LocationUnited States

#1

Posted 03 April 2012 - 03:07

I've spent about a month on reworking the model of an addon I'm creating and am not able to create a PBO. Since I've been done with the looks of the model (pt101_mule.p3d); there are no textures yet; from oxygen 2, I started working on the model.cfg and config.cpp. I took the original model.cfg and config.cpp that I started to create from the older model of the MULE I created that worked with putting the addon in game, but the model.cfg did not work. (The model.cfg still doesn't work) Now I'm trying to put this new model in the game, so I'm using BinPBO to pack the new model and config files to put in game, but it's not working. Isn't the BinPBO suppose to take all the files in the given folder i.e. .p3d, model.cfg and config.cpp and create a pbo with all them in it? If so it's not doing that, the pbo that is created only has a config.bin file in it and some sort of prefix file, but no .p3d, model.cfg, and config.cpp files are in the pbo file.

Here's a link for the download of the .log file created.

http://www.2shared.c...pt101_mule.html

Edited by JSF 82nd Reaper, 03 April 2012 - 03:42.

Posted Image

abs
abs

    Warrant Officer

  • Members
  • 2427 posts

#2

Posted 03 April 2012 - 16:05

Have you tried something else, like cPBO?

Abs
My Projects:
Posted Image
RHS Contributor | Former ONS Member | Former W'39 Member
I will not be taking part in the contest, but I support it 100%! Great idea, BIS!

Thread Starter
J. Schmidt
J. Schmidt

    Staff Sergeant

  • Members
  • 307 posts
  • LocationUnited States

#3

Posted 06 April 2012 - 16:16

After going back through the model itself and simplifying it more in oxygen 2, (Took out unnecessary lods and details,) I was able to get it to work with BinPBO, and see the model show up in-game.
Posted Image