gibanica

selectionFireAnim

7 posts in this topic

I just added new magazine class to my config and i have this error in game

arma2oa-2012-02-17-20-08.jpg

config for magazine

scope = 2;
model = "\ca\weapons2\rpg18\rpg18_ammo";
modelSpecial = "pnk_osa\osa_loaded";
displayName = "RBR OSA 90mm Municija";
ammo = "R_RPG18_AT";
reloadAction = "ManActReloadAT";
picture = "\Ca\weapons2\rpg18\data\equip\M_RPG18_CA.paa";
initSpeed = 115;
descriptionShort = "RBR M-79 Osa";

I just copy an magazine class from RPG18 magazine and change couple things (model special path and displayName), i didn't delete anything.

What can be problem??

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

whats is the class based on? parent class/inheritance

Share this post


Link to post
Share on other sites

modelSpecial = "pnk_osa\osa_loaded";

should be

modelSpecial = "\pnk_osa\osa_loaded";

Share this post


Link to post
Share on other sites
modelSpecial = "pnk_osa\osa_loaded";

should be

modelSpecial = "\pnk_osa\osa_loaded";

I do that but again same problem

whats is the class based on? parent class/inheritance

CA_LauncherMagazine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obviously he's complaining about a missing config entry. The configmagazines reference indicates :

selectionFireAnim="zasleh"

I dunno if there's a muzzleflash in a launcher, but add the line to your config to see what happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Obviously he's complaining about a missing config entry. The configmagazines reference indicates :

selectionFireAnim="zasleh"

I dunno if there's a muzzleflash in a launcher, but add the line to your config to see what happens.

That's helped me to solve problem.

But now it's appear for ammo class.

No entry 'bin\config.bin/CfgAmmo/R_RRB_HEDP.simulation'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now