Jump to content

Photo
- - - - -

BIS SpetsNaz w/ rearmed Col. Staglers GRU units replaced


  • Please log in to reply
18 replies to this topic
Thread Starter
DiFool
DiFool

    Staff Sergeant

  • Members
  • 359 posts

  • Joined: 24-October 2006

Posted 01 February 2012 - 18:15 #1

1. This is just a pack of config files packed into .pbo files. All the real work and the credits for it belong to the original addon makers.
The units used are the great "Stagler's Spetsnaz GRU" published in these forums: http://forums.bistud...-s-Spetsnaz-GRU
They are equiped with either Vilas Russian Weapons Pack: http://www.armaholic...er/vilas_aks.7z or
Suddens AK74M Pack: http://www.armaholic...ge.php?id=14198

2. The replacement files contain:
- SG_GRU_AK.pbo - Stagler's GRU SpetsNaz equipped with Suddens Ak74Ms. They can be found under OPFOR>GRU (AK74M).
- SG_GRU_VIL.pbo - Stagler's GRU SpetsNaz equipped with Vilas' Russian weapons. They can be found under OPFOR>GRU (Vilas).
These files above do not replace anything and can be used together if you have both weapon packs installed.
And/Or:
- SG_GRUrepl_AK_MVD.pbo - BIS MVD SpetsNaz replaced by Stagler's GRU GORKA-D SpetsNaz equipped with Suddens Ak74Ms.
- SG_GRUrepl_Vil_MVD.pbo - BIS MVD SpetsNaz replaced by Stagler's GRU GORKA-D SpetsNaz equipped with Vilas' Russian weapons.
- SG_GRUrepl_AK_SN.pbo - BIS Russian army SpetsNaz replaced by Stagler's GRU GORKA-D-WL-camo SpetsNaz equipped with Suddens Ak74Ms.
- SG_GRUrepl_Vil_SN.pbo - BIS Russian army SpetsNaz replaced by Stagler's GRU GORKA-DWL-camo SpetsNaz equipped with Vilas' Russian weapons.
Out of that 4 replacement files you can only use two at once (only one file for either the MVD or the army SpetsNaz).

I hope these files are of some use. Have fun with it!

(mirrors are most welcome)

DiFool


Feb 3rd 2012
Edit: NEW VERSION 1.1 is out. Just corrected some little config errors.
Here it is: https://rapidshare.c...ements_v1.1.rar

Edited by DiFool, 03 February 2012 - 20:55.


foxhound
foxhound

    Retired Moderator

  • Members
  • 11384 posts

  • Joined: 06-June 2005

Posted 01 February 2012 - 21:30 #2

Release frontpaged on the Armaholic homepage.

Posted Image
Stagler's Spetsnaz GRU Replacement Pack v1.0

Posted Image
Spetsnaz GRU
AK74M pack
East Weapon Pack


Visit Armaholic.com | Visit Carriercommandaholic.com
Posted Image
Public FTP available, just check the Armaholic.com FAQ.

HMM........wonder what it is huh?

folgore_airborne
folgore_airborne

    Staff Sergeant

  • Members
  • 239 posts

  • Joined: 19-December 2011

Posted 02 February 2012 - 00:09 #3

Nice, thank you very much DiFool!

Thread Starter
DiFool
DiFool

    Staff Sergeant

  • Members
  • 359 posts

  • Joined: 24-October 2006

Posted 02 February 2012 - 05:13 #4

@Foxhound
Thanks for the mirror and the great screenshots. I appreciate it very much.

foxhound
foxhound

    Retired Moderator

  • Members
  • 11384 posts

  • Joined: 06-June 2005

Posted 02 February 2012 - 09:03 #5

@Foxhound
Thanks for the great screenshots. I appreciate it very much.


Make sure thank colonel stagler, they are his screenshots ;)
Visit Armaholic.com | Visit Carriercommandaholic.com
Posted Image
Public FTP available, just check the Armaholic.com FAQ.

HMM........wonder what it is huh?

Thread Starter
DiFool
DiFool

    Staff Sergeant

  • Members
  • 359 posts

  • Joined: 24-October 2006

Posted 02 February 2012 - 09:29 #6

His units, his screens, his credits. Thanks again, Col.!
And of course a big thank you to Vilas and Sudden for their great guns!
Combined they give you simply everything you could wish for.

domokun
domokun

    Sergeant Major

  • Members
  • 1733 posts

  • Joined: 21-September 2006

Posted 02 February 2012 - 10:50 #7

What would happen if I used this replacement without either of the weapon packs? Would the units simply use BIS' default weapons?

folgore_airborne
folgore_airborne

    Staff Sergeant

  • Members
  • 239 posts

  • Joined: 19-December 2011

Posted 02 February 2012 - 13:52 #8

There's no point in using these rep packs then, if you just want to use Col Stagler's Spetsnaz instead of BIS ones, use Humvee's rep pack. If you use these without the weapons pack, you will probably get some kind of error.

domokun
domokun

    Sergeant Major

  • Members
  • 1733 posts

  • Joined: 21-September 2006

Posted 02 February 2012 - 14:01 #9

There's no point in using these rep packs then, if you just want to use Col Stagler's Spetsnaz instead of BIS ones, use Humvee's rep pack. If you use these without the weapons pack, you will probably get some kind of error.


Thanks for that.
Currently I use Robert Hammer's weapons packs, would either of these packs be compatible with them?

Thread Starter
DiFool
DiFool

    Staff Sergeant

  • Members
  • 359 posts

  • Joined: 24-October 2006

Posted 02 February 2012 - 14:47 #10

Wirhout one of these weapon packs your soldiers would go to war disarmed.
I will release a replacement file using BIS default weapons today or tomorrow. So please check this thread again for this update.

Edited by DiFool, 02 February 2012 - 15:07.


Jedra
Jedra

    Warrant Officer

  • Members
  • 2048 posts

  • Joined: 07-March 2011

Posted 03 February 2012 - 08:09 #11

Thanks for that.
Currently I use Robert Hammer's weapons packs, would either of these packs be compatible with them?


You would need to build a new replacement config for those as I believe that RH's weapons are new classes and not BIS replacements.
Jedra's Addons
Arma 2 : Enhanced Skills Slider
Take On Helicopters : Take On Taxi | Jedra's Time Trials | Weapon Indicators | No Radar

Thread Starter
DiFool
DiFool

    Staff Sergeant

  • Members
  • 359 posts

  • Joined: 24-October 2006

Posted 03 February 2012 - 10:01 #12

You would need to build a new replacement config for those as I believe that RH's weapons are new classes and not BIS replacements.


But if you use a replacement that replaces BIS weapons with RH weapons of course all units also those from addons will use them. But I dunno if there is such replacement file.
The easier and secure way is to change the units weapon layout.

Yesterday I wrote a config for a replacement of BIS SpetsNaz with Stagler's GRU using standard BIS weapons. But for some reason I cannot find out why the replacement does not work with all units included in the config. I changed order in the vehiclecfg to see if it's an error due to mistyping - but no. It's rather strange. So please be patient a little longer!

Edited by DiFool, 03 February 2012 - 15:34.


Humvee28
Humvee28

    Gunnery Sergeant

  • Members
  • 403 posts

  • Joined: 03-November 2009

Posted 03 February 2012 - 15:03 #13

Best Way is to make Configs modular. One for Units, one for Weapons. ;)
Posted Image
Posted Image

Thread Starter
DiFool
DiFool

    Staff Sergeant

  • Members
  • 359 posts

  • Joined: 24-October 2006

Posted 03 February 2012 - 20:56 #14

Sorry guys! I can't get the promised replacment using BIS weapons running as it should.
If somebody wants to try here is the config text, but as I said Ithink there is no error:
Spoiler


Nonetheless I released a 1.1 version that corrects some config errors (see first post).

Difool

foxhound
foxhound

    Retired Moderator

  • Members
  • 11384 posts

  • Joined: 06-June 2005

Posted 03 February 2012 - 22:08 #15

Updated version frontpaged on the Armaholic homepage.

Posted Image
Stagler's Spetsnaz GRU Replacement Pack v1.1

Posted Image
Spetsnaz GRU
AK74M pack
East Weapon Pack


Visit Armaholic.com | Visit Carriercommandaholic.com
Posted Image
Public FTP available, just check the Armaholic.com FAQ.

HMM........wonder what it is huh?

Humvee28
Humvee28

    Gunnery Sergeant

  • Members
  • 403 posts

  • Joined: 03-November 2009

Posted 04 February 2012 - 14:10 #16

If you´re planning to do a simple Unit Replacement, you should only work with the Model-related Entries.

Other Values like Accuray, Cost etc. are not needed, because they´re already defined, and they shouldn´t be changed also.

Just saying. :)
Posted Image
Posted Image

mr pedersen
mr pedersen

    Gunnery Sergeant

  • Members
  • 591 posts

  • Joined: 16-October 2001

Posted 26 February 2012 - 13:05 #17

I have a question.
I dont have the time for doing any mission or so, Im working on hell in the pacific mod. But if I had the time I would.

* Make a mission/battle whatever with this Epic Russian units vs Allied force.
* Use ACE
*Make it a Team vs Team with balance load out for all the teams.
* Use any custom maps released for this battle ( or make one new just for this?)
________________________________________________________________
Me peronal want to see Russian Nation insted of all those " insurgents" with "sticks & stones" Weapons.
Its ok if we could have servers runing " insurgent/taliban/Iraq" missions and ALSO somthing new and fresh like this idea Im post now.

So any one feel like this idea of my could be somthing?
Or am I just out on deep water now?

/Pedersen

Kis4m3
Kis4m3

    Staff Sergeant

  • Members
  • 219 posts

  • Joined: 23-August 2010

Posted 26 February 2012 - 20:40 #18

Nice to ear that, i'm totally agree with you
Posted Image
Join K-5, one of the only european team with 100% russian stuff !
Posted Image
RHS Member

hcpookie
hcpookie

    Master Gunnery Sergeant

  • Members
  • 1024 posts

  • Joined: 29-May 2004

Posted 27 June 2012 - 17:18 #19

I re-downloaded v1.1 and only have 4 PBO files. These two files are not present:

- SG_GRU_AK.pbo
- SG_GRU_VIL.pbo

... I was wondering if these files are now obsolete?