Jump to content

Photo
- - - - -

GamersGate Queens Gambit wont install


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 HomerPepsi

HomerPepsi

    Private First Class

  • Members
  • 27 posts

Posted 15 October 2011 - 11:28 PM

Hi

I have Arma Atari version and Queens Gambit from the GamersGate. When I click autorun, the splash has install and play greyed out and I can not go any further from there.

Ive tried to install on ARMA 1.08 (official patch download), ARMA 1.08 (patch from gamersgate install folder), and ARMA 1.14. All with no success.

There is no setup.exe in the installation folder and I would prefer not to manually install it.

Is there a solution to this?

Thanks

#2 HomerPepsi

HomerPepsi

    Private First Class

  • Members
  • 27 posts

Posted 07 November 2011 - 04:40 PM

Bump

5char

#3 Günter Severloh

Günter Severloh

    Major

  • Members
  • 7006 posts

Posted 07 November 2011 - 11:53 PM

You have a zip file with all files with an addons folder, ect,.?
Manual is easy if you have all the files, just throw them into the main Arma directory and then setup your shortcut.
WarMod Series - A Massive Addon & Mod Customizable Compilation mod for Arma1, Arma2,CO & soon Arma3 IFA3
Mission Repository - Hosting Missions & Files for Iron Front: Liberation 1944
WW2Epic - A Compilation Archive of Photos, Music, Videos, & References of WW2
AI Compilation List of Addons/Mods/Scripts & Misc for Arma3

#4 W0lle

W0lle

    Lieutenant Colonel

  • Members
  • 8235 posts

Posted 08 November 2011 - 12:04 AM

Can only guess here but you're using Windows 7 maybe?

Try to start the autorun.exe as Administrator and in Windows XP compatibility mode.

Right click on autorun.exe->Properties->Compatibility tab