Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'low fps'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • ARMA 3
    • DAYZ
    • TAKE ON MARS
    • ARMA 2
    • ARGO
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics
  • Japan in Arma's Topics

XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 5 results

  1. unplayable multiplayer issue

    My specs: GPU: gtx 765m CPU: i7 4700 @ 2.4 ghz RAM: 16gb windows 10 I have played about 800 hours of ARMA 3 both online and ofline and have had great, fun gameplay with no issues. suddenly within the last 2 week any online servers I join I get about 9 fps up to 15 peak, which is not playable. Ofline I get 50+ fps. This shouldn't be a settings issue or a server issue seeing as though i have play 800 hours without an issue and have tested mulitple servers. Things I have tried: -PC resets. -game cache check. -disabling mcafee virus protection and real time scanning. -uninstalled mcafee and disabling windows firewall. -tried multiple servers (all extreme low fps). -lowing settings to everything as low as possible (no increase in fps online). -I have no other issues in any other games online or offline. -searched the internet for someone that has fixed this, most that have had a matching issued said it was there virus scanner. -cpu and gpu dont seem to be showing any signs of havning an issue. Im completely out of ideas.
  2. online play is suddenly unplayable

    My specs: GPU: gtx 765m CPU: i7 4700 @ 2.4 ghz RAM: 16gb windows 10 I have played about 800 hours of ARMA 3 both online and ofline and have had great, fun gameplay with no issues. suddenly within the last 2 week any online servers I join I get about 9 fps up to 15 peak, which is not playable. Ofline I get 50+ fps. This shouldn't be a settings issue or a server issue seeing as though i have play 800 hours without an issue and have tested mulitple servers. Things I have tried: -PC resets. -game cache check. -disabling mcafee virus protection and real time scanning. -uninstalled mcafee and disabling windows firewall. -tried multiple servers (all extreme low fps). -lowing settings to everything as low as possible (no increase in fps online). -I have no other issues in any other games online or offline. -searched the internet for someone that has fixed this, most that have had a matching issued said it was there virus scanner. -cpu and gpu dont seem to be showing any signs of havning an issue. Im completely out of ideas.
  3. When I loaded up Arma today, my screen was really shaky, like actually shaking. When I got to the main menu, I was only getting about 3-5 fps, and nothing would fix it. I had no other programs open, I tried uninstalling and reinstalling drivers, going back to the previous driver, switched to 32 bit, back to 64, deleted and reinstalled Arma, Restarted my computer in safe mode, nothing works. All my RAM is working properly, I have a good amount of CPU usage, Graphics card is working fine. I have an i5 4690k, a GTX 960, and 8gb ram, I can almost always run the game in the 40-60 fps range even with heavy mods. I was at the main menu with no mods loaded. This was very all of a sudden and I don't know what to do. If anyone has any clue what's going on I would really appreciate it... my head hurts...
  4. I've created this building pack (Ported 12 buildings from 3D models turbosquid) and I have a problem. Whenever I look to them, the framerate drops. Ive created buildings before and I had no problem with them. The new buildings in the pack have less than 30.000 faces and the RPT doesn't show any non covex geometry errors or any error . Somebody knows the reason?? Thanks
  5. Hi! Im getting max 40FPS looking at the sea or the ground and i get 15 in the city and just looking at the city I get 25 and driving around I get 30fps. If i change my settings from ULTRA to LOW there isnt much FPS difference. I have my Arma3 instaled on SSD. My specs: GPU: GeForce GTX 970 (i bought it 2 weeks ago) CPU: Intel® Core i5-2310 CPU @ 2.90Hz Memory 8.00 GB RAM (7.98 usable) I have 4 Cores and 4 Threads. I have been looking at videos and forums and nothing helps. I've got better PC then some of my friends and they run arma3 just fine. Please help me!
×