Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • ARMA 3
    • DAYZ
    • TAKE ON MARS
    • ARMA 2
    • ARGO
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics

XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 106 results

  1. HI, does anybody knows fix to this bug?? it happens almost every time i join server/start sp game and sometimes its not realy bad but sometimes u cant see anything (see pictures) It happens both on modded version and vanilla.. i was running this game on this PC for long time but i didn't have any issue before here are my specs: Intel® Core™ i7-4500U 8gb ram AMD Radeon HD 8750M 2gb
  2. So i stored all my important items in a civillian tent, which is blocked off by fences.... i stored alot of stuff in there... only to come back from scavenging to find it all gone.... i read from the forums that it keeps stuff but this is stupid where am i meant to store my stuff????
  3. This PBO fixes an issue introduced in the latest A3 main branch hotfix (build 142223) which breaks the EtelkaNarrowMediumPro font used for marker text on the map/GPS/in editor/etc. Here's an image of the bug: What it should look like (pre-142223): The config fix is very simple. The fonts[] definition was edited for the config.bin inside uifonts_f.pbo. All I did was rollback the changes that were made in the build 142223 hotfix. class CfgFontFamilies { class EtelkaNarrowMediumPro { fonts[] = {"A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro6","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro7","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro8","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro9","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro10","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro11","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro12","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro13","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro14","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro15","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro16","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro17","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro18","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro19","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro20","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro21","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro22","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro23","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro24","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro25","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro26","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro27","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro28","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro29","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro30","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro31","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro34","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro35","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro37","A3\Uifonts_f\Data\Fonts\EtelkaNarrowMediumPro\EtelkaNarrowMediumPro46"}; }; }; And finally here's a download link to the PBO: https://www.dropbox.com/s/25kecsxrc4yda4w/bsm_marker_font_fix.pbo?dl=0
  4. Hello guys, hope you're having a good day. Throttle turns to 100% when wheels touch the ground You can't land without turning off the engine You can't start the engine and be ready for take off, you have to turn on the engine when you want to fly away Alright so I came across this huge problem, whenever I try to land the Y-32 Xi'an the throttle goes to 100%... When I start the engine the throttle goes to 100% as well... Now this wouldn't be a problem if it was possible to turn it down before they come to full power, however it doesn't respond to throttle controls until the wheels are off the ground. This means that I can't turn on the engine and stand on the ground and wait to transport etc. Anyways incase you don't understand what I'm talking about I created a video about the problem:
  5. Hello guys, hope you're having a good day. Throttle turns to 100% when wheels touch the ground You can't land without turning off the engine You can't start the engine and be ready for take off, you have to turn on the engine when you want to fly away Alright so I came across this huge problem, whenever I try to land the Y-32 Xi'an the throttle goes to 100%... When I start the engine the throttle goes to 100% as well... Now this wouldn't be a problem if it was possible to turn it down before they come to full power, however it doesn't respond to throttle controls until the wheels are off the ground. This means that I can't turn on the engine and stand on the ground and wait to transport etc. Anyways incase you don't understand what I'm talking about I created a video about the problem:
  6. 2017/09/08 16:00(about) Once I'm joining the Mission. I can not use my loadouts, and there is a some kind of loadout ( ex. AKS , Protecter 9 etc) After finish this mission. I was go to my equipment and find my loadouts are broken or loging in another player. So, I try to re-login, but it can not fix this issue. My lovely lovely loadouts are all gone. I try to setup my loadout again. It's probably working. But I'm afraid of ban. Because if it's loging in as another player. That's looks like acount hacking.
  7. Tank elevation angles

    This is my first forum post here so if this is not in the right place feel free to move it, I, and probably others, have noticed that the gun depression values on some tanks are incorrect as compared to their real-life counterparts. This includes the MBT-52 Kuma (Leopard 2 revolution) and the Slammers (Merkava MK4). I have looked into the files and for the Kuma it appears to have -9°, this however isn't what we have in game because they changed it in patch 1.58. The cannon was clipping the back end of the vehicle (and still is) so they gave it -5° to stop it from clipping. But because elevation angles are uniform this overrides the -9°.... I suggest making two "gun depression variables", one for the "maximum" minimum elevation (-9°)and one for the "minimum" minimum elevation (0°).There should also be a transition between the two. Below I have a link to the feedback ticket, of you want Bohemia to fix this or take a look at it, please comment on that feedback ticket so it can get some traction :) https://feedback.bistudio.com/T123481 Thank you for your time!
  8. Medical truck sound bug

    Hi. Is anyone else getting the sound bug when you heal yourself at a medical truck? (the patching sound keeps playing repeatedly)
  9. Helicopter Searchlight

    It is hard to believe that after more than a year the helicopter searchlight bug is still there! The bug where the searchlight can be turned on and off but it cannot be moved. The bugtracker here: https://feedback.bistudio.com/T118330 hasn't had any results. So guys is there a fix in the dev branch? Or is a fix planned or anything? SAR missions and such really need an operating searchlight. Oh and there are mods where searchlights can be moved in vehicles but not in chopper : http://www.armaholic.com/page.php?id=31779 So is it that hard for BI to fix this issue?
  10. My game crashed just now and since then I've been stuck on the loading screen. I tried to restart the game a couple of times and it's still like this. I even rebooted my phone and that didn't help either. I'm currently on a 20k+ veteran run, please don't tell me that it's doomed. I'm playing on iPhone 6s, please help.
  11. New Bug 15 Jul 2017

    In custom servers player tag in map gets stuck once he dies. The tag works when someone spawns till he dies for first time. Then the tag remains stuck on his death position even though he roams freely in other areas until he disconnects. Note: All other functions works right way even when the tag is stuck. EDIT: BUG REMOVED thanks dev team
  12. In Arsenal within EDEN, I have tried to add the sand Laser Designator to a NATO unit like a rifleman and then of course the battery, but the battery disappears when I play the mission or reopen the arsenal editor. I've tried adding the item with commands like addItem and assignItem in the init field but it doesn't work either. I've also tried adding it to the vest and the uniform. Is this a bug? It's ruining my mission making induction. I seem to always come across bugs like this that stop me in my tracks and they don't seem to be resolved for years. Sometimes these bugs cripple massive features or my dreams of drag and drop combined arms missions that should take seconds to put together. I tried searching the bug report system and couldn't see anything exactly like this. Pls tell me this is my fault and not a bug so I can live out my dreams.
  13. I have made Mission with a y-32 VTOL taking off from an airfield far away from combat. This plane has 2 groups set to safe in it: One with the pilot and the co-pilot and the other one only filled para troopers sitting in the cargo room. But now when I start the mission the para trooper leader orders 8 of them to leave the plane and then orders 3 of them to get back in again (the plane has taken off already) leaving 5 outside. Something similair occurd in my mission with filled up trucks driving in a convoy. Is this a known issue or is it because the vehicle is fully loaded and therefor trying to get rid of some passengers :). I appreciate any help. Nico
  14. As in title. Any solutions? Its super annoying. It only happens when im in vehicle and select gunner position. 10% of the time after this i lose remote control.
  15. Weird BUG Report

    Image link: https://ibb.co/ioj9FQ Hello, Devs. I have experienced a serious bug that can lead your character to GAME OVER (just die by time) because you can't do anything but move. This happened after I ate a zuchini on the neutral survivor's dead body behind the church. After I ate it I noticed that the loots on the ground disapeared and my character looks naked although my gears are still equiped. Can't unequip everything, pick anything, or even attack either melee or ranged. All I can do is move till I die. Please send help... I've built a good base with lots of loots there. Everything is going well and just looking for 2nd tent. :( P.S: I play veteran mode and currently in Island 3. I do not want to abandoned my base with lots of guns + ammos + foods + gears + tools + medical kits + zucchinis protected by fences. I've invested alot of time there.
  16. Trees loading distance

    While not using scope trees look fine, I can easily spot enemies through them. When I'm using higher zoom scope though, this happens. Trees change into some much lower LOD models making it impossible to see anything but green goo. It's really annoying and it appears that changing video settings doesn't change it (I've tried running it on ultra, and it didn't help)
  17. Hi! I just found a bug today while playing KOTH. If you are in some of these stances between the crouch and prone position, and look down, you can see through the tower's floor. I hope you can fix it. Sorry for my bad English. Here is a picture:
  18. What is happening: Objects attached to the player do not rotate on position change such as leanLeft leanRight or going prone. How to test this: Use the example here and attach explosives to your player. _expl1 = "DemoCharge_Remote_Ammo" createVehicle position player; _expl1 attachTo [player, [-0.1, 0.1, 0.15], "Pelvis"]; _expl1 setVectorDirAndUp [ [0.5, 0.5, 0], [-0.5, 0.5, 0] ]; _expl2 = "DemoCharge_Remote_Ammo" createVehicle position player; _expl2 attachTo [player, [0, 0.15, 0.15], "Pelvis"]; _expl2 setVectorDirAndUp [ [1, 0, 0], [0, 1, 0] ]; _expl3 = "DemoCharge_Remote_Ammo" createVehicle position player; _expl3 attachTo [player, [0.1, 0.1, 0.15], "Pelvis"]; _expl3 setVectorDirAndUp [ [0.5, -0.5, 0], [0.5, 0.5, 0] ]; Now try to lean left/right and go prone, you'll notice that even thou it is attached to a memory point (which should know about its rotation?) the rotation doesn't change. What I suggest: Add the option to attach objects to the bones so they rotate according to the playing animation (This has been done in VBS already)
  19. sometimes after the match is over no MVP screen appears and also no score screen, i´ve checked it multiple times and the exp/credits are not added. This Bug/Error happens 1 out of ~15 games. If it happens the next time i record it and post a link to the video.
  20. when i try to play on the chernarus map i get a short loading screen after which a white screen appears and the annoying sound of water at max sound also starts is it just my potato pc?
  21. On the mobile version (I play on iOS), I appear to be unable to place any structures. I have tried things like barbed wire and civi tents, but no matter how long I hold the check mark, or how many times I press it, I cannot seem to place structures. Please help.
  22. Hi, I have recently been having issues regarding Arma 3 and the fact that whenever I go into a server my game either; freezes up and/or says 'You were kicked off the game". I know i have not been banned from servers because I joined my friend's server and it said the same. I have browsed far and wide for an explanation to fix it and i have not succeeded in finding one. Any help would be massively appreciated! Thanks, Olly.
  23. I understand we aren't able to create Multiplayer servers on Macs (which sucks) but It's not that big of a deal. I also, however, can't access any of the multiplayer servers if there are any. Once I press switch servers it's just a continual spinning wheel with no end. So is this some sort of bug, or can I not access any servers on a Mac?
  24. Hello everyone, I have just experienced this for the first time tonight and even though it was quite funny it remains very problematic, havn't managed finding a thread already speaking about it so here i will explain it. What happens : You will randomly loose all your inventory during a round, everything, even your clothes, basically ending up in underwear. This can happen to a single person just like it can happen to the whole both teams ! Pictures for proof : https://snag.gy/kL4zFo.jpg ; https://snag.gy/OVoTKb.jpg ; https://snag.gy/dv35QP.jpg
  25. Hello everyone, have you encountered this odd looking watermark before? Does it have something to do with the Jets DLC? The server has Jets enabled but not required. Is this something that needs to be reported to the server owner or BI?
×