Sign in to follow this  
Followers 0
FetishFool

"Can\'t find Texture..."  Problem w/ v1.40

7 posts in this topic

Stupid s**t can't find textures sometimes.

Then the game crashes.

I re-execute the game, then everything is fine.

But this bug is bothering me. It keeps crashing because "Can't find texture". I never had this before 1.40

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does this happen in official missions or in player made missions?

Is "Can't find texture" the whole message or is there more?

Did you look in file Flashpoint.rpt in your OFP base directory to see if there's a more detailed report of the error event?

Could this be caused by some unofficial addons conflicting with OFP's official ones?

What video card do you have? What are your OFP video settings from both the OFP preferences program and the main menu's OPTIONS>VIDEO screen?

Did you previously upgrade to 1.30 from one of the earlier 1.2X beta versions?

BIS, where's my salary statement?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha Avonlady, you're cute.

The problem happens in all missions, and in all instances.

Even when I try to play the Campaign through the campaign 'opener'.

I never even knew that the .RPT file was a log.

It's not logging the Cannot Find Texture problem.

But it IS logging these:

"ErrorMessage: Cannot load mipmap data\nvg_tex.pac"

It could defenitly be caused by my unofficial addons. I had to delete 23 of them today because my M60 started to sound like a MP5SD. I'm guessing someone didn't use closing brackets properly, so the M60 and MP5 merged.

My video card has never given me OPF problems: GeForceMX-400

I reinstalled OPF from 1.20, to 1.30 to 1.40

I think I love you, Avonlady.

Share this post


Link to post
Share on other sites

</span><table border="0" align="center" width="95%" cellpadding="3" cellspacing="1"><tr><td>Quote </td></tr><tr><td id="QUOTE">Quote: from FetishFool on 11:18 am on Jan. 4, 2002

I think I love you, Avonlady.<span id='postcolor'>

You're not called FetishFool for nothing!

Share this post


Link to post
Share on other sites

All I've noticed missing in 1.40 is the 9K32 Strela-ammo image in the inventory screen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, Avonlady, all you need to do is give me your picture, then I'll show you why they call me Fetish... smile.gif

Who ever uses the AA Launchers, anyways. They don't exactly work, and they certainly don't kill.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Then you obviously have'nt tried hard enough smile.gif

1 strela -> Kiowa down

2 strelas -> Everything else down (except the Hind)

3 strelas -> Hind down

Try completing the mission: 'Repulsion' from Red Hammer without the use of AA missiles....a bit hard mission then wink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0