Sign in to follow this  
Followers 0
hey1986

need help

5 posts in this topic

created a building addon, use visitor to plonk it into my island.

In the mission editor, there is no sign of my buildings on the map, however when the game started my buildings are there. anyone know how to make those buildings appear on the map?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Something in the config. (I think) Although I am not entirely sure what it is. I am more of the guy who puts objects on the map than the one who makes them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
created a building addon, use visitor to plonk it into my island.

In the mission editor, there is no sign of my buildings on the map, however when the game started my buildings are there. anyone know how to make those buildings appear on the map?

ok its really easy.

Open up your model in O2 switch to the Geo Lod. Find the "named attibutes" box and add some new attributes listed below:

name attibute

class house

map house

Save the file and make sure you pbo it etc. Now run the game up and you should see it on the map as a block.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O.. it worked! thank you =) Initially like what Jakerod said i also thought it was the config problem. Anyway thanks for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
O.. it worked! thank you =) Initially like what Jakerod said i also thought it was the config problem. Anyway thanks for your help.

no problem smile_o.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0