Sign in to follow this  
Followers 0
Big Ofp Fan

Cannot create 3d device...

7 posts in this topic

Hi

I've a Sapphire Radeon 9600 Atlantis 256MB and I would run Res 1,94 but I become ever this message <table border="0" align="center" width="95%" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>Code Sample </td></tr><tr><td id="CODE">Cannot create 3D device:

 Adapter 0 (RADEON 9600 SERIES) Fullscreen

 Resolution 1024x768, format X8R8G8B8/D24S8, refresh 75 Hz.

 Error D3DERR_OUTOFVIDEOMEMORY

my system is fast enough tu run res <table border="0" align="center" width="95%" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>Code Sample </td></tr><tr><td id="CODE"> AMDXP 2400+, 512 MB 333,Win2000PRO, dx9.0b. I have also changed the video driver, reinstall Ofp+res ten times and above sad_o.gif  but nothing has fixed my Problem. Oh and I use at the moment no Addons, no mods and "-nomap" doesn't fix it too.

Has anyone some useful hints?

Thanks Big ofp fan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi

I've a Sapphire Radeon 9600 Atlantis 256MB and I would run Res 1,94 but I become ever this message <table border="0" align="center" width="95%" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>Code Sample </td></tr><tr><td id="CODE">Cannot create 3D device:

 Adapter 0 (RADEON 9600 SERIES) Fullscreen

 Resolution 1024x768, format X8R8G8B8/D24S8, refresh 75 Hz.

 Error D3DERR_OUTOFVIDEOMEMORY

my system is fast enough tu run res <table border="0" align="center" width="95%" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>Code Sample </td></tr><tr><td id="CODE"> AMDXP 2400+, 512 MB 333,Win2000PRO, dx9.0b. I have also changed the video driver, reinstall Ofp+res ten times and above sad_o.gif  but nothing has fixed my Problem.

Has anyone some useful hints?

Thanks Big ofp fan

well yea, I had EXACTLY the same prob but I have 9800 pro..... ermm bak to the Q

the ONLY way i had to do was to delete alot of addons.. I deleted bas addons and puttled them in a mod folder then it just worked wink_o.gif and yes I deleted many others

hope it helped

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol it seems to be a general 9600-9800 problem. I've correctet in my first post, I have no addons or mods. Ofp/ res is in Retail/Original version on my system.

How to do create an Mod folder? aks only for the future

Share this post


Link to post
Share on other sites
lol it seems to be a general 9600-9800 problem. I've correctet in my first post, I have no addons or mods. Ofp/ res is in Retail/Original version on my system.

How to do create an Mod folder? aks only for the future

make a new shortcut of 1.94 then rmb on it then on target, afte r .exe have a space and write -mod=MODNAME

then in ofp folder make a folder called teh name and make a flder called addons inside then just start ;) if u wanna have more mods in same write -mod=MODNAME;ANOTHER MOD NAME

smile_o.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah thanks @ OG_Killer for the link, that fixed the the problem.

So thanks DiabloTerror for your help.

Now I'm happy

Can be closed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0