Sign in to follow this  
Followers 0
ProfTournesol

Problem with custom faces defined in the main config.bin

3 posts in this topic

Hi all,

well, i'm trying to use some custom faces. So, i made a custom cfgfaces in a custom pbo, and modified the main config.bin in the cfgworlds section, by replacing the faces in the "class east" section of it, under soldiers names, like :

class TimofeiProdunov
{
	name="Timofei Produnov";
	face="[color="#FF0000"]myFace[/color]";
	glasses="Sunglasses";
	speaker="Peter";
	pitch=1;
	description="";
};

Where "myFace" has been defined in the cfgfaces.

So, the problem is : once in a while, the custom face switches with a default face (the one that shows in Oxygen, the guy with a beard), then switches back to normal etc. That's bloody annoying !

Any idea on how to solve this ?

Thanks for reading, anyway ;)

EDIT : same problem in OFP or CWA.

Edited by ProfTournesol

Share this post


Link to post
Share on other sites

That "switch" you're mentionning, could it be a lod change hinting at a problem with some named selection in a specific lod ?

It's possible that for the affected lod that the head is not correctly assigned to the named selection and so using whatever face is used in O2, happen sometime even when visually it's not obvious something is wrong, redefine the selection related to the head in every lods like this just to be sure

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, that sounds very logical. I did check but i think i'll check again. Thanks a lot for the answer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0