Sign in to follow this  
Followers 0
buliwyf

ARMA 2: OA beta build 89647 (1.60 MP compatible build, post 1.60 release)

48 posts in this topic

Me too. When it crashes, the game just freezes, I have to kill it with the task manager. No RPT Entries are created.

I've had the same experience: with this beta the game freezes up and it doesn't react to anything. No .RPT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello just a quick post get this on my server when running Beta 89648

but only when a player named mark (see RPTjoins) he uses steam and said he updated it but

when he joins a pop-up on the server says something about load CD or insert CD( sorry cant remember exactly )

then the server will pause the game until I go to the server and click the Cancel or continue on the pop-up

this is edit of the last RPT

Thanks

Exe timestamp: 2012/02/23 10:30:34
Current time:  2012/02/26 18:21:02

Version 1.60.89648
2012/02/26, 18:21:02 NAT Negotiation completed
2012/02/26, 18:22:35 "############################# co30_Domination_2_60zc_West_OA #############################"
2012/02/26, 18:22:35 [776968,16638.2,0,"Executing Dom init.sqf"]
2012/02/26, 18:22:36 [776999,16638.9,0,"Dom init.sqf processed"]
2012/02/26, 18:22:36 [777000,16639,0,"Executing Dom d_init.sqf"]
2012/02/26, 18:22:36 [777000,16639.8,0,"Dom d_init.sqf processed"]
2012/02/26, 18:23:18 Protocol bin\config.bin/RadioProtocol_EP1_EN/: Missing word light
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:18 not found (message 225)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:19 not found (message 225)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:20 not found (message 225)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:21 not found (message 225)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:22 not found (message 225)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:23 not found (message 225)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:24 not found (message 225)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:25 not found (message 225)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:26 not found (message 225)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:36 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:27 not found (message 225)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:28 not found (message 225)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:29 not found (message 225)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:30 not found (message 225)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:31 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:32 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:33 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:34 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:35 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:41 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:37 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:38 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:39 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:40 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:42 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:43 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:44 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:45 not found (message 124)
2012/02/26, 18:23:21 Server: Object 3:46 not found (message 124)
2012/02/26, 18:24:25 Server: Object 3:48 not found (message 124)
2012/02/26, 18:24:39 NAT Negotiation completed
2012/02/26, 23:08:39 Error 15 reading file 'A:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\Common\ArmA 2\addons\anims.pbo'
2012/02/26, 23:08:39 No player found for channel 314189584 - message ignored
2012/02/26, 23:08:39 No player found for channel 230067440 - message ignored
2012/02/26, 23:08:39 No player found for channel 230067440 - message ignored
2012/02/26, 23:08:39 No player found for channel 230067440 - message ignored
2012/02/26, 23:08:39 No player found for channel 230067440 - message ignored
 * Note edited out repeating message No player found for channel 230067440 - message ignored (look at time stamp)

2012/02/26, 23:08:39 No player found for channel 230067440 - message ignored
2012/02/26, 23:08:39 No player found for channel 230067440 - message ignored
2012/02/26, 23:08:39 No player found for channel 230067440 - message ignored
2012/02/26, 23:08:39 No player found for channel 230067440 - message ignored
2012/02/26, 23:08:39 No player found for channel 230067440 - message ignored
2012/02/26, 23:08:39 NetServer::SendMsg: cannot find channel #698459031, users.card=0
2012/02/26, 23:08:39 NetServer: users.get failed when sending to 698459031
2012/02/26, 23:08:39 Message not sent - error 0, message ID = ffffffff, to 698459031 (Mark)
2012/02/26, 23:08:39 NetServer::SendMsg: cannot find channel #1908580128, users.card=0
2012/02/26, 23:08:39 NetServer: users.get failed when sending to 1908580128
2012/02/26, 23:08:39 Message not sent - error 0, message ID = ffffffff, to 1908580128 (McDuff)
2012/02/26, 23:08:39 NetServer::SendMsg: cannot find channel #698459031, users.card=0
2012/02/26, 23:08:39 NetServer: users.get failed when sending to 698459031
2012/02/26, 23:08:39 Message not sent - error 0, message ID = ffffffff, to 698459031 (Mark)
2012/02/26, 23:08:40 Client: Remote object 2:218 not found

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello just a quick post get this on my server when running Beta 89648

but only when a player named mark (see RPTjoins) he uses steam (...)

Is A:\... his install location or the server's? If the server is also running a steam copy, maybe try validating the file cache, delete the expansion\beta folder and re-install the beta.

But at any rate, the server asking for a CD/DVD with a popup is very wrong...can we get a screenshot of that? Also may I ask you to file a CIT ticket with that?

EDIT: Does it also happen to him on other servers (freezing) or only on yours?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Fireball

When / if he comes back I will ask about drive A :\ ...

My server was a CD/DVD install... never had any steam on it

I did delete re install the Beta folder the first time it happened ...

I will get Screenshot next time and make a ticket...

will ask about other servers

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

i hope that look in curve / or move updown in cars will be !disabled! when you use trackir. it happens so often that you look around with trackir and suddenly

the view jumps around. gets really confusing. that whould be nice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A:\ is probably still reserved for the floppy drive - that drive letter is definitely part of the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
i hope that look in curve / or move updown in cars will be !disabled! when you use trackir. it happens so often that you look around with trackir and suddenly

the view jumps around. gets really confusing. that whould be nice.

Just got a TrackIR recently, and I agree. :cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will post this here as I really belive this is an easy fixable bug in arma graphic engine. As we can see bellow, the rendered mipmap for some specific buildings depends on the camera angle or somehow ignore the distance from camera to building to compute the right mipmap index. Fixing this bug will solve all that flickering that occurs while moving camera when zoomed in. Many people consider this is texture loading lag.

http://www.youtube.com/watch_popup?v=YuBtYM35e2w&vq=hd720

Share this post


Link to post
Share on other sites
I will post this here as I really belive this is an easy fixable bug in arma graphic engine. As we can see bellow, the rendered mipmap for some specific buildings depends on the camera angle or somehow ignore the distance from camera to building to compute the right mipmap index. Fixing this bug will solve all that flickering that occurs while moving camera when zoomed in. Many people consider this is texture loading lag.

http://www.youtube.com/watch_popup?v=YuBtYM35e2w&vq=hd720

I've had this problem in this beta several times in various towns.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I will post this here as I really belive this is an easy fixable bug in arma graphic engine. As we can see bellow, the rendered mipmap for some specific buildings depends on the camera angle or somehow ignore the distance from camera to building to compute the right mipmap index. Fixing this bug will solve all that flickering that occurs while moving camera when zoomed in. Many people consider this is texture loading lag.

http://www.youtube.com/watch_popup?v=YuBtYM35e2w&vq=hd720

I've been noticing that a lot lately, too. I'm still on Beta 89223 (or whichever is on Six, currently). That + increased Z-fighting makes zooming in kind of obnoxious at times. :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

I find the vertical mouse look when driving with mouse is way to sensitive, maybe I just haven't found the way to adjust it's sensitivity. Other than that I like the changes, I wonder what is cooking next since the last beta has been a little while.

BIS seem to be able to implement very substantial changes in a short period of time, however I know they have not set a precedence : )

Thanks

Rough Knight

Share this post


Link to post
Share on other sites
I will post this here as I really belive this is an easy fixable bug in arma graphic engine. As we can see bellow, the rendered mipmap for some specific buildings depends on the camera angle or somehow ignore the distance from camera to building to compute the right mipmap index. Fixing this bug will solve all that flickering that occurs while moving camera when zoomed in. Many people consider this is texture loading lag.

http://www.youtube.com/watch_popup?v=YuBtYM35e2w&vq=hd720

I've never seen that issue before.

Could probably be usefull if we list GPU's as well as driver to see if it's driver related, myself are using a GTX260 and nVidia ForceWare 191.07 WHQL runnig on Windows XP.

/KC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please check the new feature of auto-looking right/left and up/down it happens that the players view is suddenly stuck (veteran, without TrackIR). Imo it could be better if this feature can be optional enabled/disabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Num-5 will re-center the view. But yeah, it had me confused the first few times it hit me. I'm not sure how it's supposed to work, but for me using a slight amount of deadzone, it messes up driving badly. It's like, first nothing happens at all until a certain input threshold is met, then it kicks inn far too much (could be issue with my controller setup, don't know). But this is only up/down. I haven't even noticed any left/right thing going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have a problem with SMAA:

When i activate it,the game starts stuttering ... any tips ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please have a look at this:

Are you still planning to introduce the Object View distance Slider, or make it a cfg entry, someday to prevent situations like this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
setViewDistance

is not the same as setObjectViewDistance or setShadowViewDistance

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have that already, but I am not sure if it isn´t outdated and it would be nice to have this from BIS

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have that already, but I am not sure if it isn´t outdated and it would be nice to have this from BIS

Thats for sure Tonci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0