Sign in to follow this  
Followers 0
mattchicago

Making Terrain but got Errors in Log File Need Help

6 posts in this topic

Hello i am beginning to make my own islands or terrains and i seen this error in the log file when you use BINPBO and you are binarizing a map possibly you all can guide me a bit on what the issue is i have both Arma Arma2 and Arma 2 Arrowhead and all other expansions. when i started the map in buldozer it loads up in the program fine then when i go to export world this is the errors below.

Now once the errors are fixed how can i load up the terrain i just created into arma2 and start adding things using the built in editor for the game i want to make this map a dual side war map since its 2 islands put together and the middle part is flat sorta so there will be stuff going on, on both sides of the map.

Convert world c:\downloads\bahamap\bahamap2\map.wrp -> C:\Users\matts\AppData\Local\Temp\ARMAaddons\bahamap2\map.wrp
Cannot register unknown string STR_STATE_HEALSOLDIER
Cannot register unknown string STR_STATE_FIRST_AID
Cannot register unknown string STR_UI_RADARRANGE
Cannot register unknown string STR_ACTION_LAUNCHCM
Cannot register unknown string STR_ACTION_NEXTCM
Cannot register unknown string STR_USRACT_ACTION_CONTEXT
Cannot register unknown string STR_USRACT_OPTICS_MODE
Cannot register unknown string STR_USRACT_ZEROING_UP
Cannot register unknown string STR_USRACT_ZEROING_DOWN
Cannot register unknown string STR_USRACT_NETWORK_DS_INTERFACE
Cannot register unknown string STR_USRACT_BULD_TERRAIN_RAISE_10CM
Cannot register unknown string STR_USRACT_BULD_TERRAIN_LOWER_10CM
Cannot register unknown string STR_USRACT_BULD_TERRAIN_RAISE_50CM
Cannot register unknown string STR_USRACT_BULD_TERRAIN_LOWER_50CM
Cannot register unknown string STR_INPUT_DEVICE_FREETRACK_0
Cannot register unknown string STR_INPUT_DEVICE_FREETRACK_1
Cannot register unknown string STR_INPUT_DEVICE_FREETRACK_2
Cannot register unknown string STR_INPUT_DEVICE_FREETRACK_3
Cannot register unknown string STR_INPUT_DEVICE_FREETRACK_4
Cannot register unknown string STR_INPUT_DEVICE_FREETRACK_5
Cannot register unknown string STR_INPUT_DEVICE_FREETRACK_6
Cannot register unknown string STR_INPUT_DEVICE_FREETRACK_7
Cannot register unknown string STR_INPUT_DEVICE_FREETRACK_8
Cannot register unknown string STR_INPUT_DEVICE_FREETRACK_9
Cannot register unknown string STR_INPUT_DEVICE_FREETRACK_10
Cannot register unknown string STR_INPUT_DEVICE_FREETRACK_11
Cannot register unknown string STR_DISP_LEFT
Cannot register unknown string STR_DIFF_CAMERA_SHAKE
Cannot register unknown string STR_FREETRACK
Cannot register unknown string STR_ADDON_ACTIONS_INSTALL_CORE
Cannot register unknown string STR_ADDON_ACTIONS_INSTALL_MOD
Cannot register unknown string STR_ADDON_ACTIONS_PLAY_MISSION
Cannot register unknown string STR_ADDON_ACTIONS_TRY_ENTITY
Cannot register unknown string STR_ADDON_ACTIONS_TRY_WEAPON
Cannot register unknown string STR_MSG_ADDON_NOT_FOUND
Cannot register unknown string STR_MSG_ADDON_CANNOT_OPEN
Cannot register unknown string STR_MSG_ADDON_UNKNOWN_PRODUCT
Cannot register unknown string STR_INCOMPATIBLE_LOAD_GAME_ATTEMPT
Warning: CfgVehicles missing in PreloadConfig - may slow down vehicle creation
Warning: CfgAmmo missing in PreloadConfig - may slow down vehicle creation
Warning: CfgNonAIVehicles missing in PreloadConfig - may slow down vehicle creation
Cannot load font core\data\fonts\lucidaconsoleb8
Fonts file \core\data\fonts\lucidaConsoleB8 not found
Cannot load font core\data\fonts\lucidaconsoleb11
Fonts file \core\data\fonts\lucidaConsoleB11 not found
<world = "c:\downloads\bahamap\bahamap2\map.wrp">
Cannot open object core\default\default.p3d
Cannot open object core\skyobject\skyobject.p3d
Cannot load font core\data\fonts\tahomab16
Fonts file \core\data\fonts\tahomab16 not found
No entry 'C:\BIS TOOLS 2\BinMake\Binarize\bin\config.cpp/CfgWorlds.map'.
No entry 'C:\BIS TOOLS 2\BinMake\Binarize\bin\config.cpp/CfgWorlds.map'.
</world>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hard to tell, but I got some of those "font" errors when my p: drive was missing some files... in fact, at that time I couldn't binarize any island...

Did you install latest version of BI Tools 2?

check it over here: http://community.bistudio.com/wiki/BI_Tools_2

Did you use ArmA2P.exe to set up your p: drive properly?

http://dev-heaven.net/projects/mikero-pbodll/files

Did you try with some previous test on an island provided as a guide?

http://community.bistudio.com/wiki/ArmA_2_Terrain_Tutorial

http://sites.google.com/site/bushlurker/beginners-guide

This is the difficult part of it all: to get everything working properly...

BTW: Usually you may put natural and artificial objects in your terrain with Visitor3. You may use ingame editor just to place objects regarding a single mission...

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes i had installed the stuff to C:/BI_TOOLS and in the P:/ it has ArmaWorks and another folder it installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am doing it all over again i just did the Arma2P Command and its done with its process now. so let me try to reload everything in visitor and see what happens.

---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 01:37 ----------

my problem is i am doing my own terrain so i am lost on what to do in regards to when i import the XYZ and name it to mapname.pew and wrp then i added my directory for my addons for the project like P:/MattChicago/baha/Addons and then created a Data Directory and Source directory then loaded up the map in buldozer it shows there then went to create world and then i open up the PBO maker thing and configure the input and output locations and it shows its doing the process

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0