Sign in to follow this  
Followers 0
wedge123

BinPBO - Not copying pbo to target destination?

8 posts in this topic

Hi,

For some reason when i pack my addon it seems to just dissapear.

I have it targeted to my @mod folder\addons and it seems to pack fine.

However when BinPbo shows ready i check my folder and there is nothing there.

Any ideas??

Many thanks

Wedge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing comes to mind.

Even if it errors it still creates a PBO

Will it create one at all?

To say the P root drive?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Weird

What windows version you using?

Did you have permissions on when you installed the tool the first time?

Might have to re-install the tools

Share this post


Link to post
Share on other sites

Win 7 Ultimate.

Tried reinstalling a couple of times....

Im not too worried as everything else seems in order.

Thanks for your help anyway Gnat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check your appdata folder, I've had this issue before where it copies it to a hidden location in appdata under what you set the destination folder to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this my method :

First creates a folder on the desktop @ YOURMAPNAME

after open BinPBO and click on Change Destination Folder and select the folder you created on your desktop

and after creating the folder addons and we put the. pbo complete

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0