Thread: 123
-
První oficiální trailer z ArmA 2 bych tedy očekával jinačí. Je to velká ostuda něco takového vypustit.. To už jsou mnohem lákavější videa z jedničky. Nezlobte se na mě, ale takhle to pro mě je, nebudu si nic nalhávat, nijak mě to neuchvátilo, nic z toho není vidět, nemastný, neslaný, prostě oničem.
Sry, Chtěl jsem to napsat do topicu o Armed Assault!, dlouho sem tu nebyl, tak se nepovedlo..
-
Staff Sergeant
Za tímto videem stojí vydavatel 505 a ne BI, takže asi tak
-
Nov 21 2008, 13:19
Vzdycky kdyz neco kritizujete, je dobry napsat co a jak by jste si to predstavovali zlepsit. Takze tenhle prizpevek treba vezmem v potaz, ale az tam bude napsano, co konretne je v tom traileru spatne a co by tam melo podle vas byt jinak. Jinak upozornuji ze to neni trailer od BIS, ale od 505 games ktery si sami setrihali a ozvucili.
-
Aaa, tak v tým případě se moc omlouvám, aji se mě ulevilo. Není tedy nutné psát, co se mě nelíbilo, či co jsem tam postrádal. Nechám se překvapit. Děkuji za upozornění, a ještě jednou pardon..
-
Master Gunnery Sergeant
no pokud je v BI silách, bylo by fajn mít s 505 Games nějakou domluvu na kvalitě výsledné reklamy, protože dle mého to poškozuje i jiné vydavatele, kteří v zemích kde 505 Games nedistrubují může snížit zájem o tuto hru, nejsem odborník, ale vidím co vidím
né, že by trailer byl příšerný, ale vzásadě to, co chtěl ukázat, tak neukázal
-
Nov 21 2008, 14:16
Nekdo rad holky, jinej zase vdolky. Obecne se predpoklada, ze vydavatel zodpovedny za danou oblast zna vkus svych potencialnich zakzniku. Ofic ingame trailer od nas bude pristi tyden. http://www.arma2.com/new-off....en.html
-
Master Gunnery Sergeant
pevně doufám, že bude dlouhý a pořádně nabouchaný bez laciných střihů, celkem mě zajímá zda ukážete pořádně tu novou technologii pohybu pohledu v 1st person, zajímá mě, jak moc to ovlivňuje požitek, popř nějaké ty nové animace vojáků
-
Staff Sergeant
No tak já vidím, že solidní kritiky se tady nikdo neujme, tak to zkusím já. Je pravda, že to video není ani moc kvalitní jako technické preview(prezentační video) ani jako trailer. Je to spíš jen takový ozvučený sestřih hýbajících se screenů. Nechtěl jsem se původně pouštět do nějaké kritiky, protože jsem si říkal, že na to, že to BI nějak splácalo při vývoji hry je to celkem dobrý, ale když to dělal někdo jiný ... co bych to trochu nesepsoval :P
Všiml jsem si, že je to video stavěné jako by provázelo team Razor při jedné misi. Hlavní chyba v tomto ohledu je to, že je to špatně postřehnutelný, jednotlivé scény na sebe jakoby ani nenavazují. Proto to video na první pohled působí jen jako sestřih něčeho, co si vývojáři nahráli při testování hry. To, že to bylo myšleno jako video o jedné misi Razoru, jsem poznal jen z toho, že na začátku letěli letadlem, padali tam nějaký padáky, pak tam byly nějaký prostřihy z bitvy a končilo to šťastným odletem vrtulníku.
Dál bych pokračoval střihem. Prvních X záběrů zase vypadá hodně epicky, ale je k nim zvolen špatný střih. Pořádný epický záběr by měl chvíli trvat. Nejhorší střih, je v záběru, kdy helikoptéra nad lesíkem dělá jakýsi obrat a divák by očekával, že ten obrat alespoň dokončí, že ten záběr potrvá ještě tak vteřinku a ono prd. Navíc mi ještě vadila, různá délka těch epických záběrů. Když jsou za sebou a jeden je kratší a jeden delší, nějak to na mě nepůsobí dobře.
Dále: K traileru se mi nějak nehodí kamera, kterou ovládá hráč myší a navíc s tím tak divně cuká. A vůbec záběry z první osoby. Už flashpoint měl pěkný scripty na práci s kamerou a předělovky ve flashpointu vypadaly velmi dobře, takže bych spíš očekávál, že se využije spíš tohoto. Záběry z první osoby se hodí spíš na prezentační videa. Trailer by měl být spíš jako takový krátký film, malé umělecké dílko.
No a co se týče samotné hry, ze které je to nasnímané. Vypadá to velmi slibně, hodně pěkný jsou ty effekty u výbuchů nebo při vypouštění rakety. Už teď si šetřím na nový čtyř jádro, jen jednu malou mouchu bych tomu vytknul, a to tu krev, co vypadá jako kečup 
Věřím, že se ale borcům z BI dílo podaří a že výsledný trailer bude konkurence schopný na světovém trhu s herním softwarem. ***
Edit:
PS: Méně je někdy více. Není potřeba napchat do minutového videa úplně všechno.