Results 1 to 9 of 9

Click here to go to the first Developer post in this thread.  

Thread: T - 72 v Armed Assault

Chtěl bych se zeptat proč má T - 72 v zadu kládu ?
    To má být takovej jako tuning nebo aby to vypadalo zajímavě ?

Gunnery Sergeant
    nn, tahle kláda slouží pro nasazení tanku v extrémních klimatických podmínkách, předevšim pak v zimě. Kdyby došlo, nedej bože, k zamrznutí motoru, tak se z klády naseká hromada třísek, zapálí se pod motorovým ústrojím táborák, motor se tím rozehřeje a posádka může pokračovat vesele dál.

3.   Click here to go to the next Developer post in this thread.   #3

Quote Originally Posted by (Dwarden @ Sep. 03 2008,23:56)
    vidis a ja si vzdy myslel, ze se pouziva v pripade kdy tank zapadne do bahna ci rozbredleho snehu

Lol to jako že by ho tím vyšoupli z díry jo?:-)
    Luky: Ale nemusels delat dalsi topic staci to napsat do Armed Assault:-)

GIGABYTE POSEIDON 310 black,Intel Core 2 Quad Q9650 3,00GHz, ***Gigabyte EP45T-UD3R P45 s775, DDR3, Gigabyte nVidia GTX285 1GB DDR3, , DIMM DDR3 4096MB 1800+ TRANSCEND 8-8-8-24 aXeRam, 320GB HDD, 1x500 GB Hdd Ext. 1x 1Tb Hdd Ext., Revolutions 5.1, Win. XP Pro. Win Vista 64bit, Monitor Samsung 22\" 2ms. 20000:1..

http://morclan.cz/

5.   Click here to go to the next Developer post in this thread.   #5
    navic vetsinou kdyz tank zapadne prilis, tak ho pomahaji vytahnout jine taky co maji dalsi klady ...
    Quote Originally Posted by [b
    Quote[/b] ]
    Zajímavostí je kmen stromu podvěšený na zádi tanku. V hantýrce tankistů se jedná o tzv. samovyprošťovací kládu. Pokud tank začne v bahnitém terénu hrabat, připevní se příčně kláda. Tankista dá mírný chod a kláda na pásech podjede pod tank. V ideálním případě by se měl stroj od klády „odpíchnout“ a vyjet z obtížného místa.

Přesně tak. K tomu bych jen doplnil. Potkáš-li tank na silnici, uhni radši ke krajnici.
    qip: 291098422

Gunnery Sergeant
    no, doufám, že ten nádech ironie byl v mém příspěvku znát

Private First Class
    Author of the Thread
    Quote Originally Posted by (adamicz @ Sep. 03 2008,23:34)
    nn, tahle kláda slouží pro nasazení tanku v extrémních klimatických podmínkách, předevšim pak v zimě. Kdyby došlo, nedej bože, k zamrznutí motoru, tak se z klády naseká hromada třísek, zapálí se pod motorovým ústrojím táborák, motor se tím rozehřeje a posádka může pokračovat vesele dál.
    Jn přesně takhle sem si z toho dělal srandu taky ***ale tak mě to zajímalo jaký to má přesný účely

Milda: já si nebyl jistej kam to dát, tak se omlouvám, že je to tu takhle zbytečně a neni to kde má a pro příště si to budu pamatovat ***

9.   This is the last Developer post in this thread.   #9
    Quote Originally Posted by (JurugvaJ @ Sep. 04 2008,18:27)
    Přesně tak. K tomu bych jen doplnil. Potkáš-li tank na silnici, uhni radši ke krajnici. ***
    no byl jsem linej to psat sam tak jsem to okopcil z 'oficko' armadniho zneni

i kdyz jsem jeste videl udelatko ktere se pripevnovalo z boku na oz kola (jde jen v pripade ze nejsou z boku kryte), ale to bylo zelezne (pak to vytvari tlak kdyz se kola otaci)

funguje v pisku, bahne i snehu ...

sice jvetsinou je to pro kolesova vozidla, ale jak rikam videl jsem to same i na pasovem vozidle ...