Co se týče baťohů tak to by byla famózní věc![]()
ale jak to tak vidím tak bych se spíš spokojil kdyby to nějaká šikulka zakomponovala jako skript+animaci
Co se týče baťohů tak to by byla famózní věc![]()
ale jak to tak vidím tak bych se spíš spokojil kdyby to nějaká šikulka zakomponovala jako skript+animaci
Minsc will lead with blade and boot! Boo will take care of the details. - BG 2
Mě je v celku jedno jestli by se postava dřív unavila nebo jestli by běžela pomalu. Jestlis viděl nějaký video z Arma 2 taks mohl vidět že o nějaký dodržování formací tam už nejde (naštěstí) a co se týče enginu, ten by si s takovou věcí měl podle mě celkem poradít. Podle mě by se to dalo vyřešit i pomocí skriptů, ale samozřejmě implementovat to do hry přímo si vyžádá menší spotřebu CPU.
PLUS ještě jsem si vzpoměl co by se mi líbilo. Kdyby si hráč mohl nadefinovat na klávesy akce z action listu (např. na "k" - zvednutí podvozku, "i","o","p"-na místo řidiče, střelce, velitele atd..atd..) nehorázně by to zpříjemnilo a zrychlilo hru .....***
PS. ještě bych uvítal kdyby se dalo při hře nějak vytvořit krytí pro vozidla (třeba kdyby se daly nějakým způsobem přesouvat těžké betonové zátarasy jako ve VBS2) Samy o sobě se většinou tanky a lehká bojová technika málo kryje (já když hraju MP tak se snažím útočit/bránit tak aby mi čouhala jen hlaveň přez něco) bylo by dobrý tohle nějak zapracovat.
tak tohle už ArmA v sobě částečně má. Nebylo by fakt od věci aspoň zkusit, ať se tu zbytečně nepíše, co už je vyřešené. Alespoň já mám na F-ku hozené přepínání z řidiče na střelce (pro mě ve vozidle jednoznačně nejpotřebnější přepnutí).Originally Posted by [b
Hodně lidem se nelíbí podle komentu nehybné ruce s otáčejícím se volantem, mě osobně to tedy nějak moc žíly netrhá, ale přece jenom. Měl bych návrh.
Nevidět ve vozidle žádné ruce, jen volant, bude určitě lepší než ty zkamenělé bez pohybu.
qip: 291098422
Jak to mám podle tebe zkusit?? V žádný herně armu nevedou a na svojem PC ji nerozjeduOriginally Posted by (celoush @ Aug. 27 2008,12:24)
Jo pokud mi někdo zaplatí nový PC nebo aspoň nabídne že si můžu zahrát Arma 1.14 tak se tomu můžu vyvarovat no ... ale jinak sry ...
souhlasim s MAA, to jsou přesně ty neduhy ArmA, které potřebují odladit
2 Gart: chůze v dřepu je velice důležitá, osobně bych jí chtěl mít i pro vojáky beze zbraně (např. když začne přestřelka, aby se civilové kryli útěkem v podřepu (to že si zalehnou nic neřeší)
-animace nastupování v současnosti jsou řešeny teleportem v každé rozsáhlé hře, u autíčkových her ala GTA je to jiné, tam je situace jednodušší
-slaňování jsem taky před tím strašně chtěl, momentálně chci alespoň ten ovladatelný padák
- animece rukou otáčejících volantem bych řešil tím, že by se volant klasicky točil a pokud by hráč zatáčel doprava, ruce by mu sklouzly tím směrem jakým jede (rozhodně bych ale zakázal otáčení hlavou, strašně nesmyslné a celého mě to absolutně rozhodí při řízení, pevně doufám, že ovládání aut a motorek bude nějak výrazně změněno, stejně jako jejich chování, protože je to jedna s hlavních věcí na které ArmA reps. bývalé OFP stavělo a staví a měla by mít nějakou výraznou úrpveň (nemusí se jedna o hardcore simulaci, ale o reálnější pocit z toho, že jedu v autě a né v lepenkové krabici která při zatáčení klouže a trajektorie kol neodpovídá směru jakým se celé vozidlo otáčí)
2 Perun: v současnosti už jsem smířený s tím co vidím, hratelnost v ArmA2 bych opravdu spíš směřoval na AI, nějaké ty kolize, animace (mají spíš hráči usnadnit život, né pouze na oko, i když na oko budou taky fajn)
2 Milda: ovládání jaké popisuješ už je v ArmA1, jen je to víc pohromadě, ale přes filtr si můžeš vybrat pro co nastavuješ klávesy
já vím, je to dlouhé![]()
U toho volantu bych se raději přiklonil k variantě, než špatná animace, tak raději žádná.
Ruce raději pryč.
Hráč aspoň bude mít větší pocit že ovládá volant, a ne se snažit ovládat ruce které se ani nehnou. Hráči to dodá lepší splynutí s jízdními vlastnostmi vozidla. Můj pohled na věc.
to je problém, voják musí mít ruce na volantu, řídit bude za něj kdo? autopilot?![]()
Volant by se samozřejmě točil, jak sem psal, neovládal by jsi ruce ale volant, takže žádný autopilot
Mě by se líbilo kdyby se s raketomety dalo běhat i zalehnout a dalo by se střílet z jakékoliv pozice, ale střelba ze špatné pozice by měla za následek zranění vojáka nebo něco podobnýho aby se to podobalo realitě. Akorát .. asi ... nevím jestli by pak nehaprovala AI.Originally Posted by (spoock @ Aug. 26 2008,15:46)