Page 11 of 12 FirstFirst ... 789101112 LastLast
Results 101 to 110 of 111

Click here to go to the first Developer post in this thread.  

Thread: Pro vývojáře: nezkažte to, prosím!

Quote Originally Posted by (Deadfast @ Feb. 14 2009,11:49)
    Defaultne ti vehikly zustanou tam kde je nechas.

Pokud je tomu v misi co hrajes jinak tak je to jenom a pouze protoze jeji tvurce to naskriptoval jinak
    Jasně, rozumím. Jde o to, že by se ty vehikly respavnovaly dál podle toho co je zadané tvůrcem, tohle by bylo něco, co by bylo nadřazené nastavení. Šlo by jen o ten jeden určitý vehikl, který by si hráč zamkl, aby se nerespawnoval. Jakbyle by hráč zemřel , tak by se vyrušila podmínka a vozidlo by se zas respawnovalo podle daných pravidel dokud by si ho zas někdo nezamkl.

Ne, ty mi nerozumis.

To co ty chces by si mel vyzadovat po tvurci mise, ne BIS.

Ok, pokud to nejde z jakéhokoliv důvodu, tak to nejde.

Dále bych uvítal ve hře možnost vyhledání hráče podle nicku na serverech. U Army 1 jsou filtry na vyhledávání, ale bohužel hráče podle přezdívky vyhledat nelze.

4.   This is the last Developer post in this thread.   #104
    Quote Originally Posted by (Deadfast @ Feb. 14 2009,12:59)
    Ačkoli se to na první pohled nemusí zdát, i v BI jsou tvůrci misí
    Alpha is alpha.

Quote Originally Posted by (Gaia @ Feb. 14 2009,13:57)
    Quote Originally Posted by (Deadfast @ Feb. 14 2009,12:59)
    Ačkoli se to na první pohled nemusí zdát, i v BI jsou tvůrci misí
    No samozrejme, ale ja sem mel na mysli ze jakym zpusobem se bude zachazet s opustenymi vehikly ma na starost tvurce mise (coz muze byt Franta Vokurka, ale i klidne nekdo od vas) ne tvurce hry.

Quote Originally Posted by [b
    Quote[/b] ]Ohledně respawnu mi je jasné, že je to dané pravidly, ale nad ty by se dalo povýšit právě touto podmínkou v programu.
    Nikdy!!! Tvůrce mise sám si musí rozhodnout a naprogramovat, jakým způsobem se bude vozidlo respawnovat. Pokud do tohoto bude engine jakkoliv kecat (povýší své chování nad chování skriptu), pak jen ostatním sváže ruce a zúčí možnosti využití a to snad nikdo nechce. Hlavně já z pozice tvůrce o to fakt nestojím. Pokud je někdo osel a naprogramuje cokoliv blbě, tak je to blbost jeho a ne enginu, že mu to umožnil.
    email:
    www: celoush.cz

Staff Sergeant
    Tak nemůžeš říct, že by nebylo fajn, kdyby v description.ext byla možnost nastavit jak se bude hra chovat ke zničeným vozidlům. Ale popravdě, asi by tam mohly být jen 3 možnosti nic/vymazat po časové prodlevě/spustit script xxx. Ale i tak by to mohlo spoustu práce ušetřit ...

Master Gunnery Sergeant spoock's Avatar
    vyhledávání na serverech pomocí zadání nicku ve filtrech, no ono to asi moc fungovat nebude jak si to maluješ, jinak spíš hledej na
    gametracker.com

navíc jsem nekritizoval, pouze jsem ti poradil nejlepší možnou variantu, navíc ArmA není simulátor snipera, nemáš spottera, kterej ti říká různé stavy, i když existují podobné variace přímo od moderů na toto téma, rozhodně sniperovat ve hře, kde nemůžeš cítit jak vane vítr a jakou měrou (pouze vizuálně), tak je těžké něco sejmout na větší vzdálenosti, proto i dělat si tabulky mi přijde celkem absurdní

Quote Originally Posted by (Perun @ Feb. 16 2009,17:32)
    Tak nemůžeš říct, že by nebylo fajn, kdyby v description.ext byla možnost nastavit jak se bude hra chovat ke zničeným vozidlům. Ale popravdě, asi by tam mohly být jen 3 možnosti nic/vymazat po časové prodlevě/spustit script xxx. Ale i tak by to mohlo spoustu práce ušetřit ...
    A kde by se respawnovaly? Na to bys udělal další možnost na výběr (základna, u velitele, na místě zničení, náhodně)? A pak někdo bude někdo chtít respawn bez předchozí munice, někdo se zachováním. Někdo bude chtít respawn po opuštění vozidla, někdo po opuštění území atd. atd.

Ne díky, ale všechno tohle jsou natolik základní primitivní skripty, že není důvod to cpát kvůli rádoby zjednodušení do descriptionu.

To si spíše dokážu představit sadu základních skriptů, které mohou tvůrci využít a upravit dle vlastní libosti.
    Něco jako je BAS framework.

Chlapi gratuluji k vaší práci, měl sem možnost shlédnout obrázky porostu a podrostu a jedním slovem geniální. Jen se bojím, aby Ai neměla výhodu ve výhledu. Já ji neuvidím přes trávu a křoví a ona mně ano. Doufám, že to máte ošéfované. Jinak přeji hodně dobré nervy s vydavateli a komunitou. Salute !

Page 11 of 12 FirstFirst ... 789101112 LastLast