N. Videni pri osviceni ztmavi svuj vizor takze vidite i tak dobre ne ze se osviti.
Jinak s tema hlaskama mas pravdu je to jako by ti odpovidal v realu pocitac zadnej smich rev nalada:-(
N. Videni pri osviceni ztmavi svuj vizor takze vidite i tak dobre ne ze se osviti.
Jinak s tema hlaskama mas pravdu je to jako by ti odpovidal v realu pocitac zadnej smich rev nalada:-(
GIGABYTE POSEIDON 310 black,Intel Core 2 Quad Q9650 3,00GHz, ***Gigabyte EP45T-UD3R P45 s775, DDR3, Gigabyte nVidia GTX285 1GB DDR3, , DIMM DDR3 4096MB 1800+ TRANSCEND 8-8-8-24 aXeRam, 320GB HDD, 1x500 GB Hdd Ext. 1x 1Tb Hdd Ext., Revolutions 5.1, Win. XP Pro. Win Vista 64bit, Monitor Samsung 22\" 2ms. 20000:1..
http://morclan.cz/
Proč mám takový pocit že se v animacích nic nezmění ?
(Tedy, obrazně řečeno, prakticky myšleno že "dynamické" přechody mezi animačkami asi nebudou, jestli jo tak sním své boty)
Jinak přeju GL BIS týmu
Minsc will lead with blade and boot! Boo will take care of the details. - BG 2

Mozna by nam velmi pomohlo, kdyby jste konstruktivne popsali, co presne se vam nelibi. Treba by se pak ukazalo ze to nejsou animace ale neco ve zpusobu jak ai planuje cestu stromem pohybu atd. To same plati o o dalsich vytkach, snazime se reflektovat prani hracu pokud nejsou protichudna a realizovatelna, ale potrebujeme konkretni popis jednotlivych problemu.
OFP developer
Co se noktovizoru týče, slyšel jsem že pro U.S. army vyvinula nějaká americká firma těžké tuning aby bylo lépe vidět v protisvětle (polarizační filtr + něco), ale u starších modelů NV (podle mě se z 80% ještě používají) mělo jakékoliv protisvětlo za následek naprosté oslnění. BTW. pánové běžte někdy do lesa po tmě a stůjte v absolutní tmě třeba 3 minuty než se vám oči trošku rozkoukají, pak si škrtněte zápalkou před obličejem a věřte mi, můžete čekat další 3 minuty než zas něco v té tmě uvidíte.
videa: NV tuning
Video z iráku zachycené přez NV(0:16 - všimněte si že když na zem někdo posvítil baterkou, všechno kolem hodně ztmavlo)
Konstruktivně hlásím, že se mi nelíbí, že když mi panáček sprintuje a pak zavadí o překážku či naběhne na nějakou nerovnost, tak posléze, když už je to možné tak nepřejde zpět do sprintu.
viz video: http://www.youtube.com/watch?v=_3T9UnoHv70
Uspokojil by mě manuál v podobě pořádné tlusté knihy..
qip: 291098422
Nebudu tu vypisovat nereálné požadavky všeho o čem jsem slyšel a četl... omezím se na jediné: chování pásové techniky. Je to věc která mi nesmírně vadí, dalších 30 nesmyslných bodů si odpustím
-co se týká nočního vidění, tak je sice fajn reakce oči na světlo, ale když koukáte do monitoru a ještě mžouráte po troše viditelnosti v NV, tak je to peklo na zemi, hlavně pokud člověk letí v letadle/helikoptéře kde ho oslňuje kde jaké světýlko v kokpitě, takže se to dost špatně používá, možná by bylo fajn u té NV udělat nějaké kompromisy, vím že je to zas cesta k arkádovosti, ale ArmA byla vždycky spíš na půl simulací a napůl zábavnou hrou
- dále se stotožňuju s Celoushem a tím, že vojáka zpomalí z ničeho nic překážka, taktéž by malé kameny mohly auta přejet, nikoliv by je měly totálně zastavit, působí to pak jako pěst na oko u takových strojů jako Humvee, Defender, tanků se to taky týká
- chůze s dalekohledem je jedna z věcí, která ve hře chybí, ale počítám, že se s tímhle už dopředu počítá, protože když si člověk chce prohlédnout pořádně terén, tak musí pořád přepínat zbraň s dalekohledem
- lepší agilnost s protipancéřovýma zbraněma, tuším že jsem někde četl že je to záměr, ale docela to znepříjemňuje život, klidně ať si voják střílí z pokleku (bylo by fajn to udělat i ze stoje), ale ***aby mohl si s tím i lehnou, vstát, běhat. vyklánět se (pro lepší orientaci a krytí zároveň)
- ovladatelnost padáku, kolikrát má člověk někde přistát na pobřeží a zrovna fouká špatný vítr, což vás samozřejmě hodí někde jako na schvál do vody (nedej bože sakra daleko), pak přijdete o celou výzboj a to je pak prekérka pořp. než doplavete, tak vám všichni utečou
- když se hráč v ArmA1 podíval přes dvě poloprůhledné textury, které znázorňovaly tabule skla v budově a viděl náhodou přes ně na moře, voda zmizela
- upravit odrazivost granátů od různých povrchů, snad nikdy se mi u granátů s časovým spožděním nepodařilo přesně něco zasáhnout, protože granáty skáčou až nerealisticky snadno jako pink pongové míčky
- plně podporovat 16:9, 16:10 u monitorů, aby mohlo být editor zobrazen na celé šířce displeje, stejně tak pro zaměřovače 2D zaměřovače (scopy, dalekohled,NV), které se zobrazují taktéž 4:3 a navíc mi u většiny leze okraj krajiny, takže to nepůsobí celistvým dojmem, navíc roztažení obrazu vedlo k deformaci obrazu, načež jste to viřešili u ArmA1 v posledním patchi přizoomováním obrazu, takže teď vidím takřka pouhou špičku celé zbraně
Když už se to tady takhle rozjelo, snažte se být prosím struční a nerozepisovat se do sáhodlouhých esejí, které přímo odrazují od čtení![]()
dalsi pripominka k pohybu vojaku ... kazdy clovek se lisi at uz vyskou, delkou kroku, vahou, rozlozitosti postavy a chovanim atd...
toto ovsem neni moc (pokud vubec) zohledneno v ArmA kdy se vam kazdy vojak, i kdyz nejsou ve formaci pohybuje stejne nebo temer stejne
vznika tim efekt klonu/robotu
kdyby byla moznost trosku zpomalit jednoho vojaka, druheho zrychlit, dalsimu upravit dle jeho vysky delku kroku, jiny dle vahy se chova jinak v behu atp ...
hre to prida na 'prirozenosti' v pohybu vice vojaku / lidi ve vasem zornem poli ...
podobne reseni muze byt pak pouzito v drzeni tela napriklad kdyz vojak stoji ci sedi ...
RealTimeChat ~ARMA2 in Your browser (w/o Java), RealTimeChat ~ARMA3 in Your browser (w/o Java),
irc.GameSurge.net/ARMA2 (external IRC clients) irc.GameSurge.net/ARMA3 (external IRC clients)
ARMA 3 Feedback Tracker: http://feedback.arma3.com/my_view_page.php
~100k fans @STEAMARMA 2 + ARMA 2: OA + ARMA 3: + ~2k @XFIRE A2:OA
Follow my Twitter: http://twitter.com/FoltynD or my Facebook http://facebook.com/FoltynD