Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 11 to 20 of 53

Click here to go to the first Developer post in this thread.  

Thread: Internet multiplayer

Na net se dostávám v pohodě. Jen na české servry ETC či EPJ se nedostanu neb jsou zaheslované. Není to skvělé, je to skvělé!

Co se to v poslední době na multiplayeru proboha děje. Vždy se najde s odpuštěním nějaký zmrd který skazí hru ostatním. Jak to dělají to nevím ale donutí ostatní přerušit hru nebo jí rovnou přeruší sami. Nejde je zjistit a zabanovat na věky?

Vyšel KFC cheat pack. Nejlepší řešení je asi nehrát na veřejných serverech.

email:
    www: celoush.cz

Quote Originally Posted by (celoush @ Sep. 10 2007,21:50)
    Omlouvám se ale co to je za pack a lze ho někde stáhnout? Nebo k čemu to je? Na českých servrech permanentně nikdo není.

Quote Originally Posted by [b
    Quote[/b] ]Omlouvám se ale co to je za pack a lze ho někde stáhnout?
    Raději bych to nehledal a nezkoušel. Pokud tě někdo chytne u nás na serveru, pak si garantuješ doživotní ban

Quote Originally Posted by (celoush @ Sep. 10 2007,22:01)
    Raději bych to nehledal a nezkoušel. Pokud tě někdo chytne u nás na serveru, pak si garantuješ doživotní ban
    To jsme si nerozuměli, já myslel že je to něco proti těm ksindlům aby to nemohli dělat.

7.   Click here to go to the next Developer post in this thread.   #17
    BI Developer Edge's Avatar
    Bohužel ne, je to pro ty ksindly, aby to mohli dělat ještě lépe a radostněji.

Patch 1.09 by tomuhle měl zamezit.

Quote Originally Posted by (Edge @ Sep. 11 2007,06:31)
    Bohužel ne, je to pro ty ksindly, aby to mohli dělat ještě lépe a radostněji.

Patch 1.09 by tomuhle měl zamezit.
    To by bylo fajn, už aby to bylo. Myslel jsem že Arma s tím počítala a mělo to být odstraněné. Aspoň jsem to někde četl. Jen mi řekněte co z toho ti lidé mají. Dobrý pocit že zkazili spousta lidem hru? Vážně nechápu.

Master Gunnery Sergeant spoock's Avatar
    nemám rád cheatery, ale díky nim si tvůrci her uvědomili, že je třeba některé věci lépe zabezpečit pro lepší fair play

já raději hraju s lidmo co u nich předpokládám že si chtěj hrát na vojáčky místo aby dělali kraviny, na EPJ a ETC snad myslím, že se dobří lidé najdou

Quote Originally Posted by (guerrier @ Sep. 10 2007,21:59)
    Quote Originally Posted by (celoush @ Sep. 10 2007,21:50)
    Omlouvám se ale co to je za pack a lze ho někde stáhnout? Nebo k čemu to je? Na českých servrech permanentně nikdo není.
    Mno to ses teda poradna lamka ze potrebujes neco takoveho.
    GIGABYTE POSEIDON 310 black,Intel Core 2 Quad Q9650 3,00GHz, ***Gigabyte EP45T-UD3R P45 s775, DDR3, Gigabyte nVidia GTX285 1GB DDR3, , DIMM DDR3 4096MB 1800+ TRANSCEND 8-8-8-24 aXeRam, 320GB HDD, 1x500 GB Hdd Ext. 1x 1Tb Hdd Ext., Revolutions 5.1, Win. XP Pro. Win Vista 64bit, Monitor Samsung 22\" 2ms. 20000:1..

http://morclan.cz/

Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast