Na net se dostávám v pohodě. Jen na české servry ETC či EPJ se nedostanu neb jsou zaheslované. Není to skvělé, je to skvělé!
Na net se dostávám v pohodě. Jen na české servry ETC či EPJ se nedostanu neb jsou zaheslované. Není to skvělé, je to skvělé!
Co se to v poslední době na multiplayeru proboha děje. Vždy se najde s odpuštěním nějaký zmrd který skazí hru ostatním. Jak to dělají to nevím ale donutí ostatní přerušit hru nebo jí rovnou přeruší sami. Nejde je zjistit a zabanovat na věky?
Vyšel KFC cheat pack. Nejlepší řešení je asi nehrát na veřejných serverech.
Omlouvám se ale co to je za pack a lze ho někde stáhnout? Nebo k čemu to je? Na českých servrech permanentně nikdo není.Originally Posted by (celoush @ Sep. 10 2007,21:50)
Originally Posted by [b
Raději bych to nehledal a nezkoušel. Pokud tě někdo chytne u nás na serveru, pak si garantuješ doživotní ban
![]()
To jsme si nerozuměli, já myslel že je to něco proti těm ksindlům aby to nemohli dělat.Originally Posted by (celoush @ Sep. 10 2007,22:01)
Bohužel ne, je to pro ty ksindly, aby to mohli dělat ještě lépe a radostněji.![]()
Patch 1.09 by tomuhle měl zamezit.
To by bylo fajn, už aby to bylo. Myslel jsem že Arma s tím počítala a mělo to být odstraněné. Aspoň jsem to někde četl. Jen mi řekněte co z toho ti lidé mají. Dobrý pocit že zkazili spousta lidem hru? Vážně nechápu.Originally Posted by (Edge @ Sep. 11 2007,06:31)
nemám rád cheatery, ale díky nim si tvůrci her uvědomili, že je třeba některé věci lépe zabezpečit pro lepší fair play
já raději hraju s lidmo co u nich předpokládám že si chtěj hrát na vojáčky místo aby dělali kraviny, na EPJ a ETC snad myslím, že se dobří lidé najdou
Mno to ses teda poradna lamka ze potrebujes neco takoveho.Originally Posted by (guerrier @ Sep. 10 2007,21:59)
GIGABYTE POSEIDON 310 black,Intel Core 2 Quad Q9650 3,00GHz, ***Gigabyte EP45T-UD3R P45 s775, DDR3, Gigabyte nVidia GTX285 1GB DDR3, , DIMM DDR3 4096MB 1800+ TRANSCEND 8-8-8-24 aXeRam, 320GB HDD, 1x500 GB Hdd Ext. 1x 1Tb Hdd Ext., Revolutions 5.1, Win. XP Pro. Win Vista 64bit, Monitor Samsung 22\" 2ms. 20000:1..
http://morclan.cz/