Já si to bohužel už predobjednal a zaplatil. NaÅ¡testà jsem se domluvil s JRC že to potom doplatÃm a koupÃm si speciálnà edici.
Taky bych chtel vedet jak se teda BIS rozhodlo.
Já si to bohužel už predobjednal a zaplatil. NaÅ¡testà jsem se domluvil s JRC že to potom doplatÃm a koupÃm si speciálnà edici.
Taky bych chtel vedet jak se teda BIS rozhodlo.
<span style=\'color:black\'>Who ya gonna call?</span> <span style=\'color:blue\'>MHD!!!</span>
E-mail: Vit.Chrastina@seznam.cz
Na jrc je uz moznost predobjednavky: prodavat se bude v originalni drevene krabici od munice a obsahovat by mela celokovovy kompas, originalni soundtrack, "psi znamky" s unikatnim cislem, mapu ostrova/plakat a khaki tricko.
Doufam, ze to bude aspon nejak slusne a decentne vypadat.
Edit: link na JRC predobjednávku
Jen doufám, že ta mapa nebude A3 (t.j. zhruba 1:100.000 až 1:80.000), protože takový kousÃcek papÃru je na ... nic.
Bylo by vhodné toto téma zamknout.
jj. Poslali mi to aj na mail jestli to teda chcu doplatit. To si muzou byt jisti ze JO.![]()
Jinak jsem celkem spokojeny ze zvolili tu krabici. Jsem na ni zvedavy.Taky se moc tesim na psi znamky a mapu.
nerad, aby si nekdo myslel, ze tady delam reklamu, ale myslim, ze nevadi kdyz uvedu informace o tricku, ktere bude prodavano v JRC obchode u klasicke verze
tricko se bude dodavat ve velikostech L, XL, XXL v cerne barve
bohuzel mi prodejce nesdelil kolik kusu onoho tricka bude![]()
nahled na predni cast tricka
EDIT: tak jsem se nakonec rozhoupal a rozhodl jsem se objednat si konecne ArmA, protoze az to vyjde, tak to chcu mit mezi prvnima jako v pripade Resistance
Budeme si muset vymyslet nejaké sluÅ¡né grafické logo, protože to stávajÃcà je vhodné nanejvýš do banneru. Asi jako kdyby meli naÅ¡i vojáci na cepici mÃsto státnÃho znaku nápis CesR. OFP melo mnohem povedenejšà logo.
Skoda, ze to Khaki tricko neni nikde vyfocene... mno jeste pockam na xzone jakou nabidnou cenu a jestli tam nebude vyfocene to tricko, ale asi pujdu do SE![]()
A Medvidek napsal, ze vyjde stejne jako normalni verze hry.
mno OFP logo bylo hodne military-cool, ale u ArmA mi zas tak nevadiOriginally Posted by (Faly @ Oct. 04 2006,14:45)
Na SE edici je asi nej ten kompas a krabicka - soundtrack si vyexpanduju z PBO pokud to bude mozne
Tak ta mapa bude akorát na ... rozstrÃhat a použÃt na WC.
Kompas si koupÃm za dve stovky v armyshopu, psà známky nepotrebuji a tricko (cerné) dostanu v normálnà edici za 900,-
Proc se vubec BIS ptalo, co do ArmA SE, když to nejduležitejšà - mapu - stejne dajà v merÃtku, které je naprosto k nicemu? Asi jsme BIS akorát pro srandu.
Vždyt ta mapa nemusà být na kridovém papÃre - stacà novinový, ale formát aspon A0 (meritko 1:25.000).
Edit: NÞe uvedená informace o formátu A3 je mylná, mapa bude A2, tedy 1:50.000. Což je merÃtko, které i Klub ceských turistu považuje za nedostatecné, jinak by nevydával mapy 1:25.000
Dobry den,
Bohuzel se bude jednat opravdu o format A3.
S pozdravem,
Jiri Jakubec
> Dobrý den,
> mužete mi, prosÃm, sdelit, jak velká bude mapa Sahrani v ArmA SE?
> Doufám, že bude vetšà než
> list A3, který odpovÃdá merÃtku 1:100.000 až 1:80.000 - takové merÃtko je
> pro plánovánà misà k
> nicemu. Pro mesta je nejvhodnejšà 1:10.000, snesitelné je ješte 1:15.000,
> pro volný terén nenÃ
> vhodné horšà než 1:25.000.