Ja bych to klidne udelal. Jde jen o to to poskladat. To neni tak obtizny, kdyz se nebudes zdrzovat. Staci to dobre ostrihat.Originally Posted by (Faly @ Sep. 13 2006,14:00)
Ja bych to klidne udelal. Jde jen o to to poskladat. To neni tak obtizny, kdyz se nebudes zdrzovat. Staci to dobre ostrihat.Originally Posted by (Faly @ Sep. 13 2006,14:00)
Baleni:
mala kompaktni krabicka z pevneho kartonu, cela nejak pekne potistena s vytlacenym reliefem loga atp.
Zadnou neskladnou "malou polni vz.85" ani dreveny bedny a podobny veci, nic takoveho!
Uvnitr krabicky:
1. CD se hrou
2. pekny tisteny manual (kvalitni material a provedeni)
3. strucna ale obsahla brozurka s TTD vsech zbrani a vehiklu ve hre, a s trochou o jejich historii (bylo by pekne kdyby byla doplnena treba i nejakym CD/DVD s realnymi zabery).
4. CD/DVD s filmikem a povidanim o tom jak se hra vytvarela, o ruznych (nejen) legracnich problemech se kterymi se museli tvurci vyporadat a o jejich reseni, atd.
...zkratka ocenil bych neco z ceho dycha profesionalita, dobry vkus a smysl pro design.
Chtel bych v ruce drzet krabicku, ktera mi bude oproti obycejne edici pripadat vyjmecna hlavne kvalitou zpracovani a ne svym nepraktickym a "originalnim" balenim do "male polni".
Chtel bych ze specialni edice mit pocit, ze si nas tvurci vazi aspon stejne tak jako my jich, a ze tahle drazsi specialni edice je takovym vzajemnym podekovanim za nasi trpelivost a jejich neunavnou praci.
Co se tyka pripadnych znamek, tak kdyby na ne nahodou doslo, urcite by bylo lidem prijemny kdyby jim tyto byli zaslany s jejich vyrazenym jmenem zpet teprve po odeslani nejake registracni karty. To je asi utopie, pac by s tim mel nekdo asi dost starosti navic, ale bylo by to pekne - kdyz uz znamky, tak poradny, ne?![]()
MSI P55-GD65 | Core i5 750 @ 2.67GHz | 4GB DDR3 | ATI HD 5970 (Asus EAH5970​/G​/2DIS​/2GD5) | OCZ Revo 120GB PCIe SSD | 2x OCZ Vertex 4 120GB |
Windows 7 64bit Home Premium | Catalysts 13.1 | ArmA2 OA 1.62.0.101480 (beta) +BAF +PMC +ACR | ArmA2 1.11.0.86734 | ArmA 1.18.0.5281 | OFP 1.0.0.96
Be smart, use Sprocket!
s bodem 3. a 4. souhlasim![]()
malá polnà je skutecne nepraktická a navÃc už jednu mám doma - jezdÃm s nà na brigády a na Å¡pinavé práce
urcite tu mapu, pak se pridavam k te prirucce zbrani... A kompas by taky usel![]()
Skoro bych zapomnel... Cesky dabing!Asi jednina vec, ktera me donuti koupit si radsi specialni edici
![]()
Ceský dabing? Tak to máme za 15kKc a tak leden, únor...
naco mapa,v dobe GPS ;-) ,na obalu a cetkách preci nesejde,ale kdyz už bych si me priplatit,chcel bych nejaký pekne udelaný dvd o vÅ¡em kolem vývoje,o reálných predlohách,o vyrazených vychytávkách,a vubec.podporu alespon dvou klávesnic a ovládacÃch hejblat najednou,kompas jedine nejakej usb,co me bude platnej pri hrani,spÃÅ¡ nejakou vecicku,nejakej pÃpák do usb,co bych dÃky nemu nemusel mÃt toliko ruÅ¡ivých elementu na monitoru.nu a cetek se do takovejch Å¡katulà vleze habadej...
jo a ten crosshair kdyžtak postaru.inventár by se taky mohl reÅ¡it uchopenÃm a pretáhnutÃm,a jiný vychytávky,ale o to tu nejde co...
Ete nejake to Make DVD + soundtrackOriginally Posted by (Faly @ Sep. 12 2006,13:02)
Tak ja mam podobnou predstavu jako Faly.. doufam, ze ti nevadi, ze jsem si vypujcil trochu tvuj prispevek a trochu "sestrihal".
Jenom nevim na co vam bude kompas tohle jsem nejak nepochopil... ano muzete rict "chodim do prirody..." ale kdyz ja nekam jdu tak vetsinou s turistickou mapou a podle orientacnich bodu se orientuji i bez kompasu a myslim, ze tolik hardcore turistu co nejak jdou proste jen podle kompasu nas moc neni. A kdyz uz jim jste tak kompas mate...
To bych vice ocenil tu dyku preci jen se vice hodi... a skoro kazdy turista ma "Å¡výcarák", ale takovou dyku ma jen malo kdo, sam jsem taky jednu mel nez jsem ji bohuzel nekde ztratil... a dyku vyuzijete preci jen v mnoha i jinych vecech nez je turistika... např v praci, pri konickach apod.
Jinak se mi libi ten napad s tim, ze by se posilali psi znamky zpet do BIS k vyrazeni osobnich udaju, ale horsi by byla proveditelnost
skoda, bylo by to pekne
Jo tak já bych byl pro nejakou drevenou krabicku. Nemusà být velká.
A obsah:
Psà známky, Mapa, Triko, Fotka s podpisy, Porádný manuál treba i s popisy vehiklu.
Nemusà být ale poteÅ¡Ã: Kompas, soundtrack nebo baterka
Zbytecnost: Propiska
<span style=\'color:black\'>Who ya gonna call?</span> <span style=\'color:blue\'>MHD!!!</span>
E-mail: Vit.Chrastina@seznam.cz
- triko
- psi znamky
- mapa
- soundtrack
![]()