Page 8 of 11 FirstFirst ... 4567891011 LastLast
Results 71 to 80 of 109

Click here to go to the first Developer post in this thread.  

Thread: OBSAH BALENÃ ARMA: SPECIÃLNÃ EDICE

takze, já bych bral -
    1)nejaký pouzdro, je jedno jestly dreveny , kovovy, ale napadlo me ze by to mohla bejt i nejaká látková vojenská taska
    2)DVD se hrou
    3)Nejaká TISTENÃ! knízka kde bude návod (neco jako u ofp) + vsechny (nebo vetsina) nových skriptu
    3)Cd/dvd se soundtrackama, film jak se tvorila hra, nejaký obrázky nebo nejaky bonusový mise
    4)Tricko, sátek, nebo ksiltovku
    5)ID známky
    6)Nuz (poprípade svítilna, kompas)
    7)"obcanky" hl. hrdinu (popis atd...)
    8)mapa
    9) Plakáty
    10) Plakát celého BI studia s podpisi
    11) Aby se to cenou veslo do tech 1800-2000 kc
    deepthroat
    + by se hodili na to dvd njaky screensavery a prirucka o technice a zbranich

Eh, sorry, zapomnel jsem ze tu nejde diakritika

Jeste otazecka : kde vsude se bude prodavat Specialni edice? Normalne v poc. obchodech, treba v JRC? A vyjde spec. edice stejny den jako normalni?

Co treba stejny hodinky jako budou mit vojaci v ArmA? Pokud teda nemaj ty vojáci Citizeny nebo Seika z pravýho zlata. Ale nebylo by špatný mít to samý co maj ti vojáci (hodinky, kompas, mapa, takovej bloček co vypadá jak briefing, GPS:-)

Corporal Faly's Avatar
    Bohemia - Czechia - Europa - Tellus (tertius planeta a Sole)
    Cena má být 1.500Kc - 2.000Kc, ne 15.000Kc - 20.000Kc! (Respektive v Tvém prípade 150.000Kc - 200.000Kc.)

Jsem pro = Mapa Sahrani
    ~~~~~~~~~~YouTube HDArmA2~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~YouTube HDArmA3~~~~~~~~~~

Já bych chtel do specialni edice cesky dabing, to by mne nadmiru potesilo

Ted me napadla otazka? Chcete vydat Spec. edici spolecne s normal ArmoU nebo az nejaky ten patek po tom...

Master Gunnery Sergeant spoock's Avatar
    ja furt cekam kdy se objevi nejaka zminka o SE a kolik bude stat. to je duvod proc jsem si zatim nepredobjednal ArmA

cekam do konce rijna a pokud se neobjevi zadna zminka, tak si predplatim verzi s trickem na JRC (teda pokud jeste bude)

Jj ja taky neobjednaval jsem si ArmA, ptz se spekulovalo o SE, ale ted zase cekam az se nekde objevy oficialni obsah... a jestli tam bude alespon par veci kvuli, kterym bych si ji chtel poridit tak do ni pujdu, ale jestli ma vyjit za za par tydnu po normal edition tak hodne popremyslim o pockani na SE

Page 8 of 11 FirstFirst ... 4567891011 LastLast