-
takze, já bych bral -
1)nejaký pouzdro, je jedno jestly dreveny , kovovy, ale napadlo me ze by to mohla bejt i nejaká látková vojenská taska
2)DVD se hrou
3)Nejaká TISTENÃ! knÃzka kde bude návod (neco jako u ofp) + vsechny (nebo vetsina) nových skriptu
3)Cd/dvd se soundtrackama, film jak se tvorila hra, nejaký obrázky nebo nejaky bonusový mise
4)Tricko, sátek, nebo ksiltovku
5)ID známky
6)Nuz (poprÃpade svÃtilna, kompas)
7)"obcanky" hl. hrdinu (popis atd...)
8)mapa
9) Plakáty
10) Plakát celého BI studia s podpisi
11) Aby se to cenou veslo do tech 1800-2000 kc
deepthroat
+ by se hodili na to dvd njaky screensavery a prirucka o technice a zbranich
-
Eh, sorry, zapomnel jsem ze tu nejde diakritika
-
Jeste otazecka : kde vsude se bude prodavat Specialni edice? Normalne v poc. obchodech, treba v JRC? A vyjde spec. edice stejny den jako normalni?
-
Co treba stejny hodinky jako budou mit vojaci v ArmA? Pokud teda nemaj ty vojáci Citizeny nebo Seika z pravýho zlata. Ale nebylo by špatný mÃt to samý co maj ti vojáci (hodinky, kompas, mapa, takovej bloček co vypadá jak briefing, GPS:-)
-
Corporal
Cena má být 1.500Kc - 2.000Kc, ne 15.000Kc - 20.000Kc! (Respektive v Tvém prÃpade 150.000Kc - 200.000Kc.)
-
Staff Sergeant
Jsem pro = Mapa Sahrani
-
Já bych chtel do specialni edice cesky dabing, to by mne nadmiru potesilo
-
Ted me napadla otazka? Chcete vydat Spec. edici spolecne s normal ArmoU nebo az nejaky ten patek po tom...
-
Master Gunnery Sergeant
ja furt cekam kdy se objevi nejaka zminka o SE a kolik bude stat. to je duvod proc jsem si zatim nepredobjednal ArmA
cekam do konce rijna a pokud se neobjevi zadna zminka, tak si predplatim verzi s trickem na JRC (teda pokud jeste bude)
-
Jj ja taky neobjednaval jsem si ArmA, ptz se spekulovalo o SE, ale ted zase cekam az se nekde objevy oficialni obsah... a jestli tam bude alespon par veci kvuli, kterym bych si ji chtel poridit tak do ni pujdu, ale jestli ma vyjit za za par tydnu po normal edition tak hodne popremyslim o pockani na SE