Results 1 to 7 of 7

Thread: Cannot create 3d device...

  1. #1
    Hi

    I&#39;ve a Sapphire Radeon 9600 Atlantis 256MB and I would run Res 1,94 but I become ever this message <table border="0" align="center" width="95%" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>Code Sample </td></tr><tr><td id="CODE">Cannot create 3D device&#58;
    ***Adapter 0 &#40;RADEON 9600 SERIES&#41; Fullscreen
    ***Resolution 1024x768, format X8R8G8B8/D24S8, refresh 75 Hz.
    ***Error D3DERR_OUTOFVIDEOMEMORY[/QUOTE]
    my system is fast enough tu run res <table border="0" align="center" width="95%" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>Code Sample </td></tr><tr><td id="CODE"> AMDXP 2400+, 512 MB 333,Win2000PRO, dx9.0b[/QUOTE]. I have also changed the video driver, reinstall Ofp+res ten times and above ***but nothing has fixed my Problem. Oh and I use at the moment no Addons, no mods and "-nomap" doesn&#39;t fix it too.

    Has anyone some useful hints?

    Thanks Big ofp fan




  2. #2
    First Sergeant
    Join Date
    Mar 27 2003
    Location
    Norway - Trondheim
    Posts
    821
    Quote Originally Posted by (Big Ofp Fan @ Nov. 27 2003,00:10)
    Hi

    I&#39;ve a Sapphire Radeon 9600 Atlantis 256MB and I would run Res 1,94 but I become ever this message <table border="0" align="center" width="95%" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>Code Sample </td></tr><tr><td id="CODE">Cannot create 3D device&#58;
    ***Adapter 0 &#40;RADEON 9600 SERIES&#41; Fullscreen
    ***Resolution 1024x768, format X8R8G8B8/D24S8, refresh 75 Hz.
    ***Error D3DERR_OUTOFVIDEOMEMORY
    my system is fast enough tu run res <table border="0" align="center" width="95%" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>Code Sample </td></tr><tr><td id="CODE"> AMDXP 2400+, 512 MB 333,Win2000PRO, dx9.0b[/QUOTE]. I have also changed the video driver, reinstall Ofp+res ten times and above ***but nothing has fixed my Problem.

    Has anyone some useful hints?

    Thanks Big ofp fan[/QUOTE]
    well yea, I had EXACTLY the same prob but I have 9800 pro..... ermm bak to the Q



    the ONLY way i had to do was to delete alot of addons.. I deleted bas addons and puttled them in a mod folder then it just worked and yes I deleted many others


    hope it helped

  3. #3
    lol it seems to be a general 9600-9800 problem. I&#39;ve correctet in my first post, I have no addons or mods. Ofp/ res is in Retail/Original version on my system.

    How to do create an Mod folder? aks only for the future




  4. #4
    First Sergeant
    Join Date
    Mar 27 2003
    Location
    Norway - Trondheim
    Posts
    821
    Quote Originally Posted by (Big Ofp Fan @ Nov. 27 2003,00:21)
    lol it seems to be a general 9600-9800 problem. I&#39;ve correctet in my first post, I have no addons or mods. Ofp/ res is in Retail/Original version on my system.

    How to do create an Mod folder? aks only for the future
    make a new shortcut of 1.94 then rmb on it then on target, afte r .exe have a space and write -mod=MODNAME


    then in ofp folder make a folder called teh name and make a flder called addons inside then just start if u wanna have more mods in same write -mod=MODNAME;ANOTHER MOD NAME



  5. #5
    I had this porblem for weeks and i solved it with this

    Something to test out to solve memory map errors


    And you can try -nomap



    OG

  6. #6
    -nomap didn&#39;t fix it

  7. #7
    Yeah thanks @ OG_Killer for the link, that fixed the the problem.
    So thanks DiabloTerror for your help.

    Now I&#39;m happy

    Can be closed

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •