Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Binarize problem

  1. #11
    CWR² Developer
    Join Date
    Apr 5 2002
    Location
    Italy
    Posts
    188
    Author of the Thread
    i've installed Binarize again and now i get this messages in the dos prompt:cannot register unknown string STR_DURATION_SHORT and similar to this but no file were created in opt folder!!

  2. #12
    uh strange never heard of that before......... have you tried to use BinarizeIt??
    [/url]

  3. #13
    CWR² Developer
    Join Date
    Apr 5 2002
    Location
    Italy
    Posts
    188
    Author of the Thread
    yes "usage bin_addon name" this appears in the MS DOS window (like using bin.bat).
    I've also tried to write this command C:\binarize\binarize.exe ITA_CENTAURO_B1 and in the windows appears this:
    Usage
    binarize [options] source destination
    Options:
    -textures =(folder) copy all used textures to folder
    -exclude =(file) contains list of file to exclude
    -tl optimize files for HW T&L
    -glide convert files for glide

  4. #14
    yes and C:\binarize\binarize.exe opt ITA_CENTAURO_B1 didn't work too??? damnit................

  5. #15
    CWR² Developer
    Join Date
    Apr 5 2002
    Location
    Italy
    Posts
    188
    Author of the Thread
    ok, the old version of binarize is working but it give me an erro because the p3d is over then 1MB, so i've installed the new version but the new version give me again "usage: bin addon name"!!! Stupid program....

  6. #16
    Me too cant get it to work, and dont understand why.
    But i have windows vista, and the dos prompt when press bin.bat is just 1/10 second and then dissapear.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •