Results 1 to 10 of 10

Thread: ArmA: 2 CD key in use. (can't play at all)

  1. #1

    ArmA: 2 CD key in use. (can't play at all)

    Hi! I've been playing ArmA: 2 and ArmA: 2 Operation Arrowhead for the past month now. It's been a lot of fun. Recently, I have download a third party mod called, DayZ. I've been playing DayZ for about 2 days now and I've recently stumbled upon a error saying "CD Key in use". I tried and tried and tried to join a server, yet it keeps giving me the same error. Today I have been able to access a server and it comes to find out I am somewhere totally different than I last left off. I have lost most of my gear, and I am totally clueless on what's going on.

    I contacted Steam Support under the category of "Lost of Missing CD Key" and they replied back to me saying that they cannot help me and that I need to come here to get a new CD key. 1-2 days ago I have recently contacted you guy's support team, and it said "we'll be back to you as soon as possible (ASAP). It's been forever now, because I had to wait for steam to reply (took 4 days) and I'm still awaiting a reply. I cannot play ArmA: 2 or ArmA: 2 Operation Arrowhead's singleplayer, nor multiplayer due to the error: "CD Key in use". I have a picture of it that I took via Fraps, and I would like for someone to tell me what is going on and how I can maybe get a new CD key. I really do not feel like making a whole new Steam account, and re-buying ArmA: 2 Combined Operations all back over again.

    It's sad because I can't play a game that I had bought with my own money. I really want to play again, and I'm a bit skeptical on what is going on. I don't know who to contact, and I don't know what to do. I had bought the game via Steam and I have a Steam account. Please someone, I need help regarding my CD issues.

    Thanks,

    Veteran.


    ---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:43 ----------

    Screenshot of the error "CD Key in use";

    http://plumcap.com/images/d80ceb.png

  2. #2
    Perhaps you tried to use some sort of hack?

  3. #3
    Quote Originally Posted by PurePassion View Post
    Perhaps you tried to use some sort of hack?
    Hmm, by "hack" you mean...? I don't understand what you are trying to tell me here.

  4. #4
    Warrant Officer
    Join Date
    Jul 31 2008
    Location
    North America
    Posts
    2,833
    Quote Originally Posted by VeteranHeroes View Post
    Hmm, by "hack" you mean...? I don't understand what you are trying to tell me here.
    Hack = a cheat. If you downloaded any cheats, some of them may have been fake. They can steal your CD-Key and give you a bad one.
    "The greatest way to avenge your enemy is by learning to forgive." - Takashi Tanemori

  5. #5
    Quote Originally Posted by Nicholas View Post
    Hack = a cheat. If you downloaded any cheats, some of them may have been fake. They can steal your CD-Key and give you a bad one.
    Not that I know of. I've only download DayZ. Steal my CD key? How would they do that? I spent $30.00 USD on it. Someone can't possibly have already stolen something that valuable.

  6. #6
    Read this. It is explained there. "Not that I know of" still leaves the possibility

    Either way, try to re-install the game.

  7. #7
    Quote Originally Posted by PurePassion View Post
    Read this. It is explained there. "Not that I know of" still leaves the possibility

    Either way, try to re-install the game.
    Impossible. I don't cheat or use anything to promote in game content. Can you link me to a page where I can possibly get a new CD key?

    Thanks.

  8. #8
    Hmm if you are certain there hasn't been any incident from this direction, you propably have to try the re-install and wait for the support messages.
    You could also contact Placebo and see if he can help you with the issue.
    Already created a support ticket?

    Best regards

  9. #9
    Quote Originally Posted by PurePassion View Post
    Hmm if you are certain there hasn't been any incident from this direction, you propably have to try the re-install and wait for the support messages.
    You could also contact Placebo and see if he can help you with the issue.
    Already created a support ticket?

    Best regards
    I had already re-downloaded the game whenever I got the error a couple days ago. It still gives me the same error sometimes. Not all the time. I don't remember submitting a ticket at that URL. I submitted it to the one that Steam Support had addressed me:

    http://www.bistudio.com/english/support

  10. #10
    Retired Moderator Foxhound's Avatar
    Join Date
    Jun 7 2005
    Location
    The Netherlands
    Posts
    9,598
    CD-key in use sticky thread:
    http://forums.bistudio.com/showthrea...-CD-key-in-use

    Follow the instructions there please.
    Visit Armaholic.com | Visit Carriercommandaholic.com

    Public FTP available, just check the Armaholic.com FAQ.

    HMM........wonder what it is huh?

Similar Threads

  1. "Bad cd key - Your key is disabled.." when trying to play ArmA 2 OA multiplayer
    By t1337Dude in forum ARMA 2 & OA - TROUBLESHOOTING
    Replies: 8
    Last Post: Apr 20 2013, 09:56
  2. Arma 2 play for free - no cd key
    By Neo722712 in forum ARMA 2 & OA - GENERAL
    Replies: 1
    Last Post: Aug 27 2012, 20:15
  3. [Answered] Arma 2: OA Bad CD Key: Invalid CD key (multiplayer)
    By andy87s in forum ARMA 2 & OA - TROUBLESHOOTING
    Replies: 31
    Last Post: Jun 26 2011, 09:27
  4. Anyway to play over lan with only 1 key?
    By zild1221 in forum ARMA 2 & OA - TROUBLESHOOTING
    Replies: 7
    Last Post: Jun 6 2009, 02:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •