Results 1 to 2 of 2

Thread: help me in synchronize

  1. #1
    Private First Class mootaz's Avatar
    Join Date
    Apr 22 2012
    Location
    Sousse Tunisia
    Posts
    23

    Smile help me in synchronize

    Can I synchronize my missions on Arma II Free if not
    Is there a program help me to synchronize
    and synchronize means making scenario
    I swear by Almighty God to be dedicated in serving the nation and to defend his possession and protection of legitimate institutions and its gains of each risk or internal or external aggression and to respect the laws of the State and do my job with honor and trust in full obedience and discipline to keep Tunisia free and strong forever forever forever forever

  2. #2
    Sergeant
    Join Date
    Feb 17 2012
    Location
    Gaillimh, Galway, Ireland, Ireland
    Posts
    106
    uhm making a scenario is called Editing.
    you find the Editor in single player mode at the bottom - you can find just about all info you need to edit missions / scenarios under this link and this link

Similar Threads

  1. Want to synchronize trigger... :-(
    By This kid in forum ARMA 2 & OA : MISSIONS - Editing & Scripting
    Replies: 4
    Last Post: Jan 29 2010, 20:17
  2. synchronize thingy help?
    By Teh Pastor in forum ARMA 2 & OA : ADDONS - Configs & Scripting
    Replies: 11
    Last Post: Jul 26 2009, 15:36
  3. Synchronize
    By sarelg in forum OFP : MISSION EDITING & SCRIPTING
    Replies: 3
    Last Post: Nov 10 2002, 19:10
  4. Trigger and synchronize
    By vasgork in forum OFP : MISSION EDITING & SCRIPTING
    Replies: 3
    Last Post: Jul 6 2002, 17:20
  5. Synchronize help
    By thepeanut in forum OFP : MISSION EDITING & SCRIPTING
    Replies: 3
    Last Post: Jun 28 2002, 04:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •