Results 1 to 2 of 2

Thread: Custom Sign Question

  1. #1
    Staff Sergeant
    Join Date
    Sep 5 2010
    Location
    Fort Lauderdale, FL
    Posts
    320

    Custom Sign Question

    I am creating custom signs.

    Create them in photoshop, save as a TGA then save as a PAA using Texview. They are inserted into the game using 'this SetObjectTexture [0,"pathtotexture.paa"];'

    The problem I'm having is the sign isn't visible until the player gets within 20 feet of the sign and then it pops into place. Before that point its a white square. Once its popped in it can be seen from a variety of distances.

    Anyone have any idea whats happening?

    ---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------

    Fixed it. I thought I could have any size but in the correct proportions. Nope...has to be 512 x 256.

    Apologies for post. Moderators free to delete.

  2. #2
    Private First Class SAS_Sniper's Avatar
    Join Date
    Feb 6 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    17
    Sweet thanks for the info

Similar Threads

  1. Question about the custom missions.
    By ShooterSix in forum ARMA 2 & OA - GENERAL
    Replies: 5
    Last Post: Jul 7 2010, 12:05
  2. [Question]Custom Unit Configuration.
    By Spamurai in forum ARMA - MISSION EDITING & SCRIPTING
    Replies: 1
    Last Post: Jan 19 2009, 15:18
  3. Developer question on sign tools
    By Yoma in forum ARMA - ADDONS & MODS: DISCUSSION
    Replies: 1
    Last Post: Oct 6 2008, 21:40
  4. NOOB custom music question
    By RaZoR X in forum OFP : MISSION EDITING & SCRIPTING
    Replies: 11
    Last Post: Nov 20 2005, 13:20
  5. Custom unit question...
    By Major Fubar in forum ADDONS & MODS: COMPLETE
    Replies: 3
    Last Post: Aug 3 2002, 21:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •