Results 1 to 4 of 4

Thread: simple move command

  1. #1

    simple move command

    i'm sure this has been brought up previously. my goal is to have AI move into different positions of a building and not move from that location. currently i use the halt waypoint command. but when under contact, they move from their location. what can i input into the init line to make them not move at all? ASR AI is being used if that matters at all.
    Last edited by Deuce82; Apr 25 2012 at 20:13. Reason: typo

  2. #2
    I shall not insult moderators
    Join Date
    Nov 25 2010
    Posts
    1,576
    doStop this; this setUnitPos "middle"; this setBehaviour "SAFE";
    Second is cosmetic - makes them crouch which looks better.
    (Whats ASR AI?)
    Last edited by PELHAM; Apr 25 2012 at 20:46.

  3. #3
    Private First Class
    Join Date
    Feb 8 2011
    Location
    MA
    Posts
    30
    Author of the Thread
    its an AI enhancement addon. i wasnt sure if that would override any commands

    ---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------

    will this command keep them from moving after being engaged? my goal is to have them occupy a house and stay at the assigned location despite being engaged. will the disableAI "MOVE" command work for this also?

  4. #4
    I shall not insult moderators
    Join Date
    Nov 25 2010
    Posts
    1,576
    Quote Originally Posted by Deuce82 View Post
    its an AI enhancement addon. i wasnt sure if that would override any commands

    ---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------

    will this command keep them from moving after being engaged? my goal is to have them occupy a house and stay at the assigned location despite being engaged. will the disableAI "MOVE" command work for this also?
    Yes thats a good one too. If ASR uses FSM's try the disableAI "FSM" too.

Similar Threads

  1. Move command failures
    By Hammer_757 in forum ARMA 2 & OA - GENERAL
    Replies: 4
    Last Post: Nov 8 2009, 00:32
  2. cant command the helicopter to move
    By Shooter McGavin in forum ARMA 2 & OA - GENERAL
    Replies: 4
    Last Post: Jul 28 2009, 14:04
  3. Move There command Bug
    By Blackhawk in forum ARMA 2 & OA - TROUBLESHOOTING
    Replies: 5
    Last Post: Jul 15 2009, 07:09
  4. Waypoint move Command?
    By Meathead in forum OFP : MISSION EDITING & SCRIPTING
    Replies: 12
    Last Post: Mar 30 2007, 01:11
  5. Simple Attack move
    By muerto in forum OFP : MISSION EDITING & SCRIPTING
    Replies: 3
    Last Post: Sep 16 2006, 19:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •