Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't install BinMake

  1. #1

    Can't install BinMake

    Hello!I have a problem.I can't install BinMake.Can anyone help me?
    Editor is my life!

  2. #2
    ?
    BinMake is part of BIS tool suit yes?
    http://community.bistudio.com/wiki/BI_Tools_2.5
    So did you try installing the whole suit?

  3. #3
    Lance Corporal KrisSerbia's Avatar
    Join Date
    Apr 7 2012
    Location
    Beograd, Serbia
    Posts
    45
    Author of the Thread
    Quote Originally Posted by [APS]Gnat View Post
    ?
    BinMake is part of BIS tool suit yes?
    http://community.bistudio.com/wiki/BI_Tools_2.5
    So did you try installing the whole suit?
    Yes it is part of BIS tool suit.Yes I try 5 times installing whole suit but it didn't wrok.

  4. #4
    maybe you try to run the setup as admin?

Similar Threads

  1. How does Binmake work?
    By Basstoass in forum ARMA 2 & OA - QUESTIONS & ANSWERS
    Replies: 2
    Last Post: Mar 29 2012, 16:23
  2. Error: 2 Cannot run BinMake.exe
    By Rip31st in forum ARMA 2 & OA : TERRAIN - (Visitor)
    Replies: 2
    Last Post: Oct 8 2009, 15:20
  3. Binmake
    By SouthSaturnDelta in forum ARMA : TOOLS TROUBLESHOOTING
    Replies: 0
    Last Post: Dec 4 2007, 14:51
  4. I cant install anything
    By operation madman in forum TROUBLESHOOTING
    Replies: 4
    Last Post: Mar 14 2007, 23:09
  5. I cannot install 1.20 still
    By Aenarion in forum TROUBLESHOOTING
    Replies: 5
    Last Post: Mar 3 2002, 16:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •