Results 1 to 7 of 7

Thread: Replacing Smoke Grenades

  1. #1

    Replacing Smoke Grenades

    How would I replace the smoke grenades in OFP/CWA with ones from JAM 3 that block the AI view?
    Quote Originally Posted by RobertJ View Post
    ARMA 3 Community is dominate!

  2. #2
    hi,

    Quote Originally Posted by Snafu View Post
    How would I replace the smoke grenades in OFP/CWA with ones from JAM 3 that block the AI view?
    Read the readme usually helps to find the answer .

    You can find this readme in the JAM3_FIXED6 avaible here: http://ofp.gamepark.cz/index.php?showthis=9369

    Part of the JAM3 readme:
    Spoiler:

    cya.

    Nikiller.
    [LOL] ofp/ArmA clan since 2004.
    No Respawns, No Crosshairs, No Muppets.
    Want a good ofp/ArmA2 coop? Visit the [LOL] clan homepage | ofp [LOL] addons pack | ArmA2 [LOL] addons pack

    WW4mod25 sound replacement mod v1.1 | Nikiller's scripts pack

  3. #3
    Lieutenant Colonel ProfTournesol's Avatar
    Join Date
    Jan 29 2005
    Location
    Paris, France
    Posts
    8,008
    I think you'll have to open the main config.bin, and edit the following lines by those of Jam (that i don't know) :

    Spoiler:


    EDIT : Ninja'd

  4. #4
    hi,

    Quote Originally Posted by ProfTournesol View Post
    EDIT : Ninja'd


    Sorry couldn't resist.

    cya.

    Nikiller.

  5. #5
    Lieutenant Colonel ProfTournesol's Avatar
    Join Date
    Jan 29 2005
    Location
    Paris, France
    Posts
    8,008
    Quote Originally Posted by Nikiller View Post
    hi,Sorry couldn't resist.

    cya.

    Nikiller.
    Lol Moreover, you answer is much better than mine

  6. #6
    Thanks, I got no error messages and from a quick test it seems to work, never thought to try adding the EE in. Silly me.

    One thing though, will there be a clash with my main config.cpp if a unit addon also has that EE in their config?

  7. #7
    Lieutenant Colonel ProfTournesol's Avatar
    Join Date
    Jan 29 2005
    Location
    Paris, France
    Posts
    8,008
    Nope, the EE of the main config.bin will be replaced by the one of the addon, for the given soldier.

Similar Threads

  1. AI & smoke grenades...
    By trickster1982 in forum ARMA 2 & OA - GENERAL
    Replies: 8
    Last Post: Jan 2 2010, 23:20
  2. Smoke Grenades
    By JuggernautOfWar in forum ARMA 2 & OA - TROUBLESHOOTING
    Replies: 23
    Last Post: Sep 4 2009, 05:23
  3. Smoke Grenades
    By RN Malboeuf in forum ARMA - MISSION EDITING & SCRIPTING
    Replies: 2
    Last Post: Mar 11 2008, 19:15
  4. AI Smoke Grenades
    By Mindy in forum OFP : MISSION EDITING & SCRIPTING
    Replies: 9
    Last Post: May 18 2003, 22:36
  5. Ai and smoke-grenades
    By Acidcrash in forum OFP : MISSION EDITING & SCRIPTING
    Replies: 6
    Last Post: Jun 15 2002, 23:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •