Results 1 to 7 of 7

Thread: RVMat troubles on seperate parts of the model

  1. #1

    RVMat troubles on seperate parts of the model

    Im going to make this short and to the point, im having a rvmat problem. Everything is under the same skin.rvmat. But for some reason, the overhang is just PMSing. I had this fixed at one point, but then it reverted back to the screwed up way. Any suggestions to make this blend in with the rest of the Marine Rescue?



    It should look like this.

    http://i1222.photobucket.com/albums/...9-23-31-83.png

    Thanks to all that help to solve this annoying issue, I will reply when it has been solved.

    -Ramirez
    Last edited by Max Power; Mar 3 2012 at 08:46.

  2. #2
    Lance Corporal Ramirez's Avatar
    Join Date
    Jun 5 2011
    Location
    New York
    Posts
    56
    Author of the Thread
    *Problem resolved*

  3. #3
    What was the problem and the solution?


    My inbox is fill and won't be emptied. If your PM is regarding requests to use my work, unfortunately I choose not to grant such permission. My work is for use with CWR2 only.

  4. #4
    Lance Corporal Ramirez's Avatar
    Join Date
    Jun 5 2011
    Location
    New York
    Posts
    56
    Author of the Thread
    If anyone else ever has this problem with the rvmat "forming" around one particular face or part of a model, select the faces, then click surfaces>sharp edge. This will fix it and blend the RVMat with the rest of the model.

  5. #5
    That sounds like a vertex normal issue and should have been present if there was no rvmat on it. Did you notice weird shading there without the rvmat?

  6. #6
    Lance Corporal Ramirez's Avatar
    Join Date
    Jun 5 2011
    Location
    New York
    Posts
    56
    Author of the Thread
    Yes, but that is fixed by sharpening the edges.

  7. #7
    Ramirez

    Please watch your image sizes.


    Quote Originally Posted by The Forum rules
    ┬ž15) Do not hotlink images over 100kb (102400 bytes) in size
    Do not link images over 100kb using the IMG tags to display an image in your post. If you wish to post an image larger then 100 kb feel free to post the URL instead of hotlinking.

Similar Threads

  1. Detaching parts of a model
    By Rabidus in forum ARMA 2 & OA : ADDONS - Configs & Scripting
    Replies: 6
    Last Post: Sep 17 2011, 12:36
  2. How to seperate A2 and Arrowhead?
    By Cougs in forum ARMA 2 & OA : MISSIONS - Editing & Scripting
    Replies: 17
    Last Post: Aug 12 2010, 00:40
  3. how to make seperate configs?
    By Fox '09 in forum ARMA 2 & OA : ADDONS - Configs & Scripting
    Replies: 0
    Last Post: Jul 13 2010, 00:45
  4. Missing Parts of model?
    By Messiah in forum OFP : O2 MODELLING
    Replies: 5
    Last Post: Dec 19 2005, 17:37
  5. Seperate class campagins
    By FALLOUTFUN in forum ARMA 2 & OA - SUGGESTIONS
    Replies: 5
    Last Post: Jun 11 2003, 07:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •