Page 3 of 12 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 21 to 30 of 111

Thread: Bush's Geotypical Microterrains - Source Files & Beginners Guide

  1. #21
    CWR² Developer Mikero's Avatar
    Join Date
    Dec 10 2006
    Location
    Norfolk Island, South Pacific
    Posts
    196
    just make sure you have the latest arma2p (2.5.1a) from dev-heaven

    http://www.dev-heaven.net/projects/mikero-pbodll/files

    ---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

    Quote Originally Posted by GodsFist View Post
    I run ArmaP2 three times and it ends three times with "cannot write".
    then pushed a key and then it says "press any key..." .
    HELP!!!
    more details please. cannot write what? it would be showing the file it's working on at that point

  2. #22
    That's all it says "cannot write"

    http://imageshack.us/photo/my-images...nnotwrite.jpg/

    and then when i hit a key it says "press any key...."
    Last edited by GodsFist; Oct 18 2011 at 23:33.

  3. #23
    CWR² Developer Mikero's Avatar
    Join Date
    Dec 10 2006
    Location
    Norfolk Island, South Pacific
    Posts
    196
    I'm very keen to help you, and resolve the problem. the 'cannot write' is in context to a screenful of dos console data, the last pbo it was working on would be mentioned prior to 'cannot write'.

    just post a screen image here

    Also, if you're on Win7 (or vista), it's buggy as hell with it's file system. Practically *everything* is 'read only'. Windows tech support say they 'ignore the read only bit'. In truth, they don't for any disk other than c:\

    If that's your problem, you need to fully disable UAC until windoze get's it's act together.

  4. #24
    CWR² Developer Bushlurker's Avatar
    Join Date
    Aug 27 2004
    Location
    Under a bush, somewhere in Scotland...
    Posts
    2,053
    Author of the Thread
    UAC! I would never have thought of that! - definitely disable that if it's switched on...

    According to your screenshot, Arma2P was working on "Takistan/Data/Layers" when it hit a problem... that's a big folder - 18,625 files... not the biggest by any means though...

    Now that Mikero's mentioned it, I'd guess at something like UAC too... maybe try that and run Arma2P again...?


    B

  5. #25
    Quote Originally Posted by Bushlurker View Post
    UAC! I would never have thought of that! - definitely disable that if it's switched on...

    According to your screenshot, Arma2P was working on "Takistan/Data/Layers" when it hit a problem... that's a big folder - 18,625 files... not the biggest by any means though...

    Now that Mikero's mentioned it, I'd guess at something like UAC too... maybe try that and run Arma2P again...?


    B

    Disabled UAC, Arma2P runs now for 4 hours, almost done
    (fingers crossed)
    Last edited by GodsFist; Oct 19 2011 at 20:34.

  6. #26
    It works!!!! I now have my WRP_PROJECTS folder and
    it ends with "press any key...".
    THANKS guys

  7. #27
    CWR² Developer Bushlurker's Avatar
    Join Date
    Aug 27 2004
    Location
    Under a bush, somewhere in Scotland...
    Posts
    2,053
    Author of the Thread
    Congratulations!!!

    All thanks to Mikero, of course - and Arma2P!

    Can you imagine what it was like before? - doing that job manually?...


    B

  8. #28
    Hi everyone,

    first let me thank you for this great Tutorial Bushlurker!

    Now I have worked me through this Tutorial, step for step.

    Everything works fine until yet.

    I have a strange Error occuring during the Binarizing.
    It starts as normal as you said, and then there comes an error that it cant write the pbo into my choosed direction.
    When I hit Try Again it comes again and again.

    If I start the Binpbo with administrator it cant find my Project folder or the P: drive.

    Have i made something wrong?

    greetings Donny
    "Full Release, no Pre-Release."

  9. #29
    CWR² Developer Bushlurker's Avatar
    Join Date
    Aug 27 2004
    Location
    Under a bush, somewhere in Scotland...
    Posts
    2,053
    Author of the Thread
    Hi!

    Do you have User Account Control (UAC) enabled in Windows? - that doesn't like you writing to "protected" folders - like C:\Program Files, etc

    Try disabling that if it's active - reboot, then try binarizing again... it shouldn't be necessary to run it as "administrator" or anything...


    B

  10. #30
    Well

    Thank you for the fast answer, I have really enabled it, but this wasnt the main Problem.

    The error came agian.

    Then I just took some experimentals with folders etc..

    It was my stupidness,
    I forgot to precreate the Folders "@khargharvalley\Addons\" so it only needs to binarize it into it.

    Well well

Page 3 of 12 FirstFirst 1234567 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •