Results 1 to 9 of 9

  Click here to go to the first Developer post in this thread.  

Thread: The Fish Fillets 2 available in Store.bistudio.com

  1.   Click here to go to the next Developer post in this thread.   #1

    The Fish Fillets 2 available in Store.bistudio.com

    We are happy to announce availability of The Fish Fillets 2

    in our own http://Store.bistudio.com/
    * digital download (non-physical copy)



    direct URL (subject to change when store transit is finished)

    http://www.sprocketidea.com/joomla/i...emart&Itemid=2

    game's website: http://www.fish-fillets.com/

  2. #2
    Moderator [FRL]Myke's Avatar
    Join Date
    May 27 2007
    Location
    Yay, Rank 34 of 47119 and catching up.
    Posts
    6,199
    Downloaded the Demo of FF2 but although i've selected english as language, everything is in czech. Anay way to switch the language to english?
    99 little bugs in my code
    99 little bugs in my code
    take one down, patch it around
    127 little bugs in my code

  3. #3
    Moderator [FRL]Myke's Avatar
    Join Date
    May 27 2007
    Location
    Yay, Rank 34 of 47119 and catching up.
    Posts
    6,199
    Hello? Is there anybody in there?

  4.   Click here to go to the next Developer post in this thread.   #4
    BI Developer Dwarden's Avatar
    Join Date
    Mar 5 2002
    Location
    Czech Republic
    Posts
    8,828
    Author of the Thread
    well the demo is quite old i'm not sure if there was english one at all ...

    for 5 bucks it's no brainer buy anyway

  5. #5
    Moderator [FRL]Myke's Avatar
    Join Date
    May 27 2007
    Location
    Yay, Rank 34 of 47119 and catching up.
    Posts
    6,199
    Hehe, i'm not quite familiar with czech language.
    Just strange as i had an language option at install but afterwards it was completely in czech.


    :EDITH:
    I thought about getting it for my Junior and although we are german native he could probably handle english (4yrs) but i guess czech he will not understand easily enough.

  6.   Click here to go to the next Developer post in this thread.   #6
    BI Developer Dwarden's Avatar
    Join Date
    Mar 5 2002
    Location
    Czech Republic
    Posts
    8,828
    Author of the Thread
    the full FF2 game is fully in english ... both texts and voices ...

    the demo is outdated and older than the full english version
    in fact i have no idea why the demo is even mentioned

  7. #7
    Moderator [FRL]Myke's Avatar
    Join Date
    May 27 2007
    Location
    Yay, Rank 34 of 47119 and catching up.
    Posts
    6,199
    Rgr Dwarden, thanks for your time and the info. Would have prefered to take a look at the demo to see if it could be interesting for my junior and although i agree that 5€ is a surely fair price, depending on the overall financial situation it can be still "a lot of money"...i guess you see what i mean.

    Again, thanks for your time and effort, really appreciated.

  8.   This is the last Developer post in this thread.   #8
    BI Developer Dwarden's Avatar
    Join Date
    Mar 5 2002
    Location
    Czech Republic
    Posts
    8,828
    Author of the Thread
    i'm sorry but the title is way to old to create english demo at this point ...

    that still don't mean it's not worth it ...

    it's great game but obviously todays young aren't interested as much in puzzle games

  9. #9
    Moderator [FRL]Myke's Avatar
    Join Date
    May 27 2007
    Location
    Yay, Rank 34 of 47119 and catching up.
    Posts
    6,199
    LOL...no, i surely don't ask for a "english update" for the Demo, no worries. So no need to be sorry, Dwarden.

    But i guess you understand my point: we're german native, Junior is 4 yrs old but already interested in learning english by himself (we're not pushing him at all). So a english demo would have been great to see if he already can handle the game or not.

    As said, at install i had the option somewhere to select a language and i switched it to english. When the demo then still was czech i thought something went wrong upon install so i thought maybe there's a way to "switch it back" to english.

    But now i know there is no english included to the demo so, case closed.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •