PDA

View Full Version : Error in p3d file.



Just an OFP Freak
Jun 25 2004, 19:10
I replaced the default BIS soldier with hyk_soldier in data3d.pbo, and it works, but when i try to end a mission, if i press end it crashes my game to desktop and says invalid format in p3d file. What should i do?

I am using the 1.96 patch and FDFmod 1.3

Gordy
Jun 25 2004, 19:12
honestly I think U should have a back up of your data3d.pbo

Just an OFP Freak
Jun 25 2004, 19:52
I do. But, I want the default bis soldiers replaced...